([info]methodrone) wrote on May 26th, 2016 at 04:00 pm
shodien juutos drained, half-consumed by tedium half vienaldziiga. vienaldziiga taa, ka nav speeka nebuut vienaldziigai. vienaldziiga taa, ka nav ne aizkaitinaajuma ne zheeluma, vienkaarshi profound cloudy resolute vienaldziiba. taada vienaldziiba, kurai ir vairaak sakars ar mani nevis ar citiem cilveekiem, taada nenosodosha all-accepting vienaldziiba, no kuras jebkuraa momentaa var izkaapt, kad jaarunaajas ar cilveekiem, jo vinji ir normaali un viss ko vinji dara ir legit.

visticamaak taa juutos, jo vakarvakaraa seezhot ar meiteneem izdzeeru divas lielas glaazes viina. alkohols vienmeer noregulee smadzenes uz to neizteiksmiigo vienaldziibas staavokli. which is fine, es iedomaajos, ka kaut ko liidziigu dara antidepresanti, noskanjo smadzenju kjiimiju taa, ka tu fiziski nespeej sashuumeeties par lietaam, viss notiek taadaa 'whatev, this fine' maakonii, ja kaadam no tevis kaut ko vajag fine, ja nevienam no tevis neko nevajag fine, bet pashai jebkaadas vajadziibas by default ir pa pusei vienalga. man patiik, jo tad es varu atkal ierauties dzilji sava praata un dveeseles visdziljaakajaa nostuurii uz tur buut karaliene, sheit neviens nekad neienaaks un sheit es esmu totaali, fundamentaali, muuzhiigi suvereena, neatkariiga no nekaa kas notiek objektu pasaulee. sheit pat ne dievs ne conscious awareness nekaadas tamliidziigas zarazas mani nevar sasniegt, ieeja aizliegta, exclusively outside, sheit ir mans patalogjiski vienaldziigaa un slinkaa praata eenainais nostuuris tieshi taads kaadu es to esmu izveidojusi, this is my design, viss paareejais kas notiek apkaart un aarpus ir smiekliigi un nenoziimiigi.

shodien man vairs nav speeka atguut nevienaldziibu. atlikusho dienu buus jaapavada being removed, apcerot cik viss ir attaals, banaals, absurds, detached, vienaldziigi lasot vai skatoties lietas un vienaldziigi iesliigstot miegaa cerams ap kaadiem 21:30. bet riit atguushu vitalitaati izdzerot milziigu tumshi zalju zesty green juice un ieshu skraideleet pa parku.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: