([info]methodrone) wrote on January 26th, 2016 at 06:17 pm
i'll see it when i believe it
pagaajshnedeelj nokjeeru iesnas, kas leeni un viltiigi ir paarveertushaas full blown nightmare flu-like torment. vareetu saliidzinaat ar putna lidojumu, kur peekshnji iekritis kaut kaadaa zanjkjii, tas meegjina pacelties, lai jau pec briitinja saprastu, ka nebuus, smagi nokriit pie zemes un gaida vai nu kad izzhuus vai atdos galus. viss saakaas pagaajshtreshdien, kad esot darbaa pamaniiju, ka man ir ljoti stiklainas un sarkanas acis un neremdeejami auksti. naakamajaa dienaa mazliet pashkjaudiiju, bet jutos labaak, un nodomaaju ka yeah buut vegaanam atmaksaajas, pat iesnas ilgst tikai vienu dienu. tomeer naakamajaa dienaa sajuuta pasliktinaajaas un iesnu simptomi saasinaajaas, domaaju, ka fine shii droshivien ir rock bottom diena un riit es atkal buushu dziivs cilveeks. iegaaju karstaa vannaa, izdzeeru 3 litrus raspodinju teeju un aijaaju mazu ceriibu liesminju, tomeer naakamaas paaris dienas pavadiiju iesnu elles balliitee. vakar visu dienu noguleeju, sapnjojot diivainus visas-dienas-guleeshanas sapnjus + occasional miega paraliize deelj disrupted sleep pattern un bez efekta izdzerot veel daudz litru raspodinju un chai teejas. shoriit toties pamodusies zinaaju, ka es veel speeshu dziivot. lai arii naakot maajaas, jutos kaa izdzisis, salijis ugunskurs, kuram veejsh nu jau pluina un izneesaa peedeejos slapjos pelnus, varbuut es tomeer veel buushu

sho noliekot malaa es briivdienaas ar maasu paspeeju aiziet uz ezoteeriskaas literatuuras un priekshmetu veikalu Watkins Books pie Covent Garden, jo mees gribeejaam nopirkt kristaalus, maasa prieksh miilestiibas un es prieksh magical cosmic awakening, jo Alexandrs Sheps teica, ka ja attieciigos kristaalus tur pie guultas tad tas taa arii notiek. lai arii man deelj manas neizgliitotiibas magjija un shamanisms un vudu un taadas lietas liek kjikjinat, tas veikals bija ljuba. tur bija klasno klaasts ar graamataam par burshanos, ezoteeriku, biolaukiem, astraaljiem, shamanismu, psihadeeliju. tur bija vesels atsevishkjs plaukts par 'consciousness' pie kura es staaveeju un nelaidu nevienu cilveeku pusstundu. tu es atradu graamatu 'Radical Knowing', kaada rastos, ja kaads visu manu being izlaistu caur magjisku sietinju, kas atsijaa visas svariigaakaas domas par consciousness, cosmos and spirituality, un taas iesietu vaakos. es domaaju, ka tas autors to graamatu uzrakstiija, jo iisteniibaa kaut kaa caur laiku, caur legit quantum time loop wormhole dzirdeeja manas murky, half-verbalized domas, un taa vinjam bija instant muuza, un vinjsh to visu pierakstiija. praktiski man jau nav jeegas to graamatu lasiit, jo viss vinjam ir sanaacis vaards vaardaa, bet profilaksei tomeer izlasiishu.
tad veel tajaa veikalaa bija daudzi plaukti ar visdazhaadaakajiem kristaaliem, auskariem, gredzeniem, man vinjus visus tik ljoti vajag, taro kaartiim, izdevumiem, ierakstiem, burshanaas lietaam, traucinjiem, kjobiishiem, luugshanaas paklaajinjiem, you name it. veel tur bija pie loga mazinjsh booth ar aizkarinju, kuraa seedeja vecs swami onkulis ar garu baardu, kursh konsulteeja cilveekus par vinju dziiveem. vienaa briidii tur bija iegaajusi jauna meitene, kas skaljaa balsii paaris reizes vinjam uzkliedza 'but i am the chosen one'. veel es neuzkriitoshi nodzhadzhoju kaadi tur cilveeki iepirkaas, bija paaris vecaaki viiri ar gariem sirmiem matiem un intense aciim, dazhi hipsteriigi youths, dazhas pusmuuzha tantes, kas izskatiijaas nosleepmainas, vai driizaak taa it kaa kaut ko sleeptu, tad tur bija viens zoliids viirs, kursh ar paardeveeju runaaja par Dalai Lamas runu Lyceum Theater, cik Dalai Lama esot bijis humble, cik profound, mesmerizing, tad vinji kaadu laiku runaaja par global warming un pasaules staavokli. es tikmeer izlikos, ka lasu gariigo zhurnaalu, bet iisteniibaa noklausiijos visu vinju sarunu.
kopumaa man tajaa veikalaa patika consciousness sadalja, visas rotinjas, it sevishkji jebkas no labradoriita, un diivainie cilveeki, it sevishkji vecais swami onkulis, vinjsh gan mazliet izskatiijaas taa it kaa pie sevis ruugti domaatu i h8 my job. ja tajaa veikalaa paardotu kafiju, es tur labraat ietu hangautot.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: