([info]methodrone) wrote on January 16th, 2016 at 09:10 pm
manaa gadiijumaa taa pat nav aktiiva piekjershanaas shaubaam. es driizaak veeroju, kaa 'kaut kaads mans es' pieveershas shaubaam, and nothing can be done.
es sev shkjietu kaa impotents veerotaajs, vienmeer staavoshs malaa, veero kaa dazhaadas manas puses kjiiveejas kaa beerni, un shaubas ir shii beernudaarza bully, kas ar savaam metodeem vienmeer uzvar un kljuust par noteiceeju.
un shis impotentais veerotaajs ir bezgala pacietiigs un nevienu nenosoda, vinjam ir bezgaliigi daudz laika un iespeeju, vinjsh zina, ka eventually viss notiek uz labu, taapeec mana mazaa dziive, shaubu uzvara taas ietvaros, nav noteicosha, it's not an end it's means, viss kas notiek paskaidro un rada.
un paradoksaali, domaajot par to, kas tad ir tas mans 'es', es tuvaak juutos shim veerotaajam. taapeec man nav genuine motivaacijas intereseeties lai shaubas neuzvareetu, vai cits beernudaarza beerns izvirziitos vadiibaa ar saviem sapnjiem, idejaam, iniciatiivu. dazhreiz, kad es-veerotaajs aizskatos uz kaadu no beerniem (neveiksmiiga metafora) saakas liidzjutiiba un fanoshana, piekjershanaas un protams, aizmirstaas ka tu tas neesi/ esi tikai veerotaajs, un neitralitaate, pienjemshana zuud un tu giribi ienjemt nostaajas un puses, un ja tas buutu iespeejams vairs nekad neatlekt atpakalj aiz pasaules un buut visa veerotaajs, tad es no sirds priecaatos uzsakt karu ar shaubaam un visiem paareejiem nejeegaam un ljaundariem. bet it kaa peec kaut kaada fizikas likuma, man obligaati ir jaabuut gan veerotaajam gan veeroshanas objektam, nestabils staavoklis. tas ir laika jautaajums, un es atkal pamostos kaa veerotaajs, kuram katrs 'kaut kaada mana es' variants un veidols shkjiet absoluuti nepiecieshami, shii mijiedarbiiba starp shaubaam un visu paareejo, labo un slikto utt. es nekad neuzzinaashu prieksh kam tas ir nepiecieshams, bet taa ir vieniigaa, domineejoshaa sajuuta, kam it kaa pat neprasaas pieraadiijumu, ka viss shis ir vajadziigs, saubas utt.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: