([info]methodrone) wrote on October 26th, 2015 at 12:07 pm
labi, bet vai 'pienjemt' nezinaamo vai pat buut exposed, embreisot nezinaamo, vai tajaa nav kaut kas unhealthy un iedomiigs? as in, luuk sheit ir nezinaamais un es esmu tik kruts, ka es vienkaarshi par to priecaashos, buushu zen, humoraa raustiishu plecus un ar spozhaam aciim gaidiishu, kas notiks naakamais, mizoshu kartupeljus un sveetlaimiigi pie sevis nodomaashu 'ak tu nezinaamais, tu gan esi viens, kosmoss ir tik magjisks, un dievs, ek misteerija, ak pasaule!'
man tas vismaz, protams subjektivi, shkjiet kaitinoshi un iedomiigi un slinki. tas ir pret manu dabu, rada frikciju liidz buutnes dziljumiem.

man praats vai jebkas, ko es varbuut apziimeeju ar praatu, bet varbuut tas ir kas labaaks un lielaaks, grib uzmesties nezinaamajam virsuu un iekshaa un to dekonstrueet pa detaljaam un saprast katru siikumu. ne jau agresiivaa, uzbruukoshaa manieree. bet taa, ka tas buutu mans likumsakariigais dziives pienaakums, saprast what am i dealing with here, mans maajasdarbs, mana transcendence, viss paareejais buutu bad faith. ignoreet, vai embreisot nezinaamo paliekot par to nezinjaa - tas buutu bad faith. es negribu buut mistikjis, es gribu nokljuut nezinaamaa viduu un uzzinaat cik vien var.

bet, alas, es juutu ka man ir tik maz ar ko doties shajaa uzdevumaa, nekaadi riiki, ne par vienu no riikiem es neesmu paarliecinaata vai der, sanaak taada random intuitiiva(? nezinu..) taustiishanaas tumsaa.

liidz ko nezinaamaa piesaatinaajums atkal ir pieaudzis, rodas sajuuta, ka ar jauniem speekiem jaametas tumsaa un jaameegjina saprast ar apzinjas gaismu.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: