([info]methodrone) wrote on October 5th, 2015 at 11:02 am
bet kaa tu vari teikti, ka 'fully conscious un pilnasiniigi' kaut ko izveelies?

kaa tu vari zinaat, vai tas kas tev shkjiet 'full conciousness' nav tikai a small fraction of what goes on in your brain? daudzi procesi, ja ne lielaakaa dalja, kas rada cilveeka darbiibas pasaulee ir unconscious.

kaa tu vari zinaat, vai leemums izveeleeties meloni nevis bumbierus, nav radies, jo sev nezinot (unconsciously) pa celjam uz Rimi acis regjistreeja kaut kaadu reklaamu par juicy melons you need to buy right now?
aptuveni tas, ko Daarens Brauns dara ar savu publiku.

vai tu tieshaam domaa, ka mees jebkad varam zinaat, kuras no muusu darbiibaam un izveeleem ir conscious, un kuras ir neapzinaatu notikumu kjeedes reakcija?

muuzhiigais jautaajums, vai conscious briizhi ir tikai unconscious izveelju un darbiibu pieregjistreeshana, recognition, acknowledgement, taadeejaadi taam pieshkirot lielaaku svaru un pastiprinot vai izbeidzot kaut kaadu conditioning kas ietekmee further future choices.

mazliet domaajot, es briiviibu saskatu nevis izveelees, bet peec tam, izveerteejot, vai konkreeetajai unconscious izveelei, un taas rezultaatiem, ljaut uztureet savu conditioning, vai kljuut par maaciibu. bet sho arii visticamaak ietekmee kaudze neapzinaatu unconsciouss procesu. cilveeks tikai ar maziem, siikstiem soljiem var meegjinaat rausties uz priekshu, kameer milziigs neapzinaataa kalns vinjam uz pleciem.

es gribeetu zinaat vairaak par eleaatiem Griekjijaa, jo man shkjiet, ka varbuut kustiibas nemaz nav.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: