([info]methodrone) wrote on July 31st, 2015 at 02:21 pm
dazhreiz man negribas iet aaraa, ja es jutos down, jo kameer mana downer aura ir contained dazhaas istabaas i can deal, bet izejot aaraa, shkjiet mana downer aura kaa sporas izplataas visur ar veeju un viss ko es apkaart redzu ir bad bad, uz visiem saules aplietajiem kokiem un skaistu viirieshu sejaas, uz balozhu mugurinjaam, noseedushaas uz augljiem un daarzenjiem tirdzinjos uz ielaam visur ir mana bad downer indiigaas sporas.

ja ir kaadreiz kaads vai kas deelj kaa izlikties, tad preteeji visiem fizikas likumiem bad downer izzuud kaa uz burvja maajienu kaa neveiksmiiga cilpa kosmiskajaa kvantu audumaa.

dziivee viss rodas un izzuud shkjietami bez sekaam, sekas vienmeer shkjiet ka manifesteejas, bet iisteniibaa tikai tad kljuust apjaushamas kad ir veelaak. varbuut ir iespeejams izprast tagadni caur pagaatnes aci, bet vai ir iespeejams saprast tagadnes noziimi taas naakotnes notikumu katalizaacijas kontekstaa?

slikti un labi garstaavoklji rodas un izzuud taapat, bet ja kaads no tiem ir iipashi intensiivs, tas uzkaveejas kaa patiesiibas ideja. be visaciimredzamaakaa patiesiiba ir tikai kaada cilveeka stipraaka ideja, vai evoluucijas sagadiishanaas
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: