([info]methodrone) wrote on February 23rd, 2015 at 09:47 am
vakar man bija vilshanaas pilna restoraana pieredze, kameer aaraa bija braazmains veejsh un ledains lietus, bet shodien esmu pamodusies ljoti vienaldziiga nedaudz nepatiikamaa istabaa kameer aaraa spiid spozha, shkjiet bezpraatiiga saule, taada saule bez sapraata, kas nezina ka tik spozhi spiid nelaikaa un nevietaa. 
vakar peec darba satiku maasu un izleemaam doties izmeegjinaat jaunu vegaanu restoraanu. londonas centraa vinji ir uz abu roku pirkstiem skaitaami, un tagad jau esam apzinaajushas gandriiz visus. vienmeer esmu slightly viilusies, jo tajaa vietaa, lai vinji man pasniegtu normaalu shkjivi ar ceptiem kartupeljiem un bieshu salaatinjiem, vinji propagandee ka vegaana eediena etalons ir kaut kaads mazs kjobiitis ar miniherbs and flaxseeds, vai arii pa pusei izceptas, sausas baklazhaana shkjeeles un chupinja raw kale. par to visu vinji paprasa £ 15, pa ko es vareetu uztaisiit vegan foodporn galore visai nedeeljai. varbuut taa ir only british quirk thing, jo vinji nekad nav izceelushies ar daarzenju izprashanu. 
mums bija jaanokljuust no victoria uz holborn, kad saaka ljoti liit un puust visaukstaakais veejsh. mes totaali apmaldiijaamies, un beigaas kad nokljuvaam tajaa restoraanaa mums atnesa nabadziigu brushetu, un mazu kjobiiti ar kaapostu un aunazirnju zupu, un vinju toletee bija uzlikts eminema disks.. 
shodien man ir briivdiena, ko es visticamaak pavadiishu uz diivaana lasot taa awesome zen viiriesha graamatu, ko es beidzot nopirku. vinjaa ir rakstiits viss par consciousness/awareness duality stuffs jautaajumu un atbilzhu formaa. esmu sapratusi, ka mani neinteresee naakotne un izaugsme pasaulee, mani interese tikai un vieniigi mana apzinja. man tas viirietis ljoti patiik, jo vinjsh praktiski saka visu to pashu ko Sartrs tikai bez nausea, bet gan matter-of-factly and earnestly.

<3
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: