([info]methodrone) wrote on February 17th, 2015 at 05:44 pm
manai apzinjai raksturiigas ieziimes
senaak manaa dziivee kaut kas savaads notika un es to smalki izteelojos un peetiiju, apvijot ar epitetiem un metaforaam, lai atspoguljotu taada notikuma magical qualia. taapat kaa virdzhiinijai vulfai pats svariigaakais jebkuraa notikumaa man shkjita vinju jo aatraak jo labaak teorizeet, uz sienas uzrakstiit tuukstots eksploziivos vaardos, kas skaudri ieaakjeetos sirds stiigaas un taas raustiitu liidz saapeem vai eiforijai.

bet tagad, viss shkjiet mistiskaaks, un vieniigais, kas sho sajuutu speej jebkaa kaut cik jeedziigi interpreteet ir veerojoshs klusums.

man shkjiet ka mana apzinja ir vienmeeriigs savaads apvaarsnis kas stiepjas taalu bezgaliibaa. un mans praats ir dazhaadas miraazhas, maakonji un smilshu veetras kas speeleejas un muljkjojas uz mana apvaarshnja. un es vinjas miilu, jo es vinjas pati radiiju. un es vinjas ieniistu, jo par nozheelu vinjas nekad nebuus pastaaviigas vai iistas. manas dienas vijaas skatoties no apvaarshnja, esot apvaarsnim, un skatoties uz miraazhaam, izteelojoties, ka esmu taas miraazhas. esmu jau sen apglabaajusi sentimentaalo beerniibas ideju par patiesu atrashanos ilgstoshi vienaa patiesaa vietaa. es saprotu, ka visu laiku un liidz shim un turpmaak un sazin cik veel ilgi es buushu vajaata un vajaataajs bez maajaam vienmeer izmests savaadaa tukshmaa un haotiskaa paarpilniibaa veelaizvien meegjinot piekjerties un atgruusties no visa un nekaa.

taads veerojoshs kulusms visam apakshaa, visam fonaa paliek arvien skaljaaks un izkonkuree viseksploziivaakaas metaforas. visi vaardi un viss, kas shiet atrodas aiztek kaa uudens kaa smiltis izpleen veejaa
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: