([info]methodrone) wrote on January 19th, 2015 at 07:15 pm
19. janvaaris, opaala diena
es shodien esmu atkal iekaartojusies dziives droshajaa stuuriiti, kaa mazs dziivnieks, kursh ir savaacis visaadas suuninjas un zarinjus un kjeerpiishus sev apkaart un snauduljo kaut kur silti saulainaa mezha malinjaa pie koka sakneem vai zem nokritusha koka stumbra dobuminjaa vai zem lielas ar sausu zaali apaugushas seenes.

shodien taapat kaa mazam kokam vai manam kalsnajam bet garajam balzilikam uz virtuves palodzes, man nav bailiigi vienam augt pretii kosmosam bez atbalsta vai veerotaajiem, es pats veeroju savu auguminju un ziedoni. galvenais, ka var augt pretim saulei un elpot dzidru gaisu un virpinaaties veejaa.

es shodien maajaas paarnaakot izspiedu sulaa paku burkaanu, divas pacinjas seleriju kaatu, milzoniigu bieti un ingveru, un man ne ar vienu nebija jaadalaas un es pati visu to sulu izdzeeru, kas bija lieliski.

peec tam es kjeeros klaat aabolu, mellenju un kaneelja kuukai, ko es tagad varu eest lasot graamatu un rakstot sapnju dienasgraamatu. es gribu lai man ir visas skaistaakaas pasaules klades, ko es varu sakaartot atsevishkjaa plauktaa blakus graamatu plauktam un pierakstiit ar siikiem manas dziives niekiem.

es domaaju, ka cilveekam ir labi daudzas dienas un lielu dalju sava laika pavadiit par sevi ruupeejoties un taisot sev eertus telpas un laika stuuriishus, kur vinjsh var augt prom no propogandas, kas ir lielajos, globalizeetajos un modernajos, kontemporaaro gudriishu un illuminati plashumos.

es esmu sapratusi, ka vissvariigaakais dziivee ir par sevi ruupeeties kaa par beernu, jo pasaule nekad par tevi neruupeejas, bet kad tu ruupeejies par sevi tad tu reizee ruupeejies par pasauli un viss peekshnji ir ljoti tavs un plashs.

tieshi ir vissvariigaak par sevi ruupeeties, kad shkjiet, ka viss ir pohuj un tevi neviens negrib, jo tad tu pats sevi peec tam cieniisi un apbriinosi.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: