([info]methodrone) wrote on December 19th, 2014 at 01:18 pm
ir mitrs ziemas pusdienlaiks, bet araa ir spozha saule un nedabiskas debesis. nekur nav sniega. mani palaida maajaas no darba, jo tu nekas nenotika. es meegjinaaju pirkt daavanas, bet man shkjiet, ka cilveeki nemuuzham nenoveerteetu manas daavanas, vinji taas uzskatiitu par naivaam un muljkjiigaam un nevajadziigaam un paaraak romantiskaam kaa vienradzhi, jo vinjiem vajag visu pasauli un vinjiem nevajag neko.

ir viens dienaa un es aimlessly uz diivaana dzeru viinu. man shkjiet, ka es kaut kad saaku griezties prom no visaam lietaam, kas man nepatika, un tagad es esmu ljoti aigriezusies kaa karuselii, un no pasaules ir palicis tikai sad unreachable blur.

juusans laikam ir atbraucis atkal uz londonu, jo ieluudza mani uz lunch. bet es izdomaaju ka es vinjam neatbildeeshu, jo man nevajag draugus. draugi ir kaa saapiigs duuriens ikdienas tragjiskajaa vienmuljiibaa. tu tikmeer sadziivo ar tragjisku vienmuljiibu, liidz taa juutas kaa miiksta sedzinja, kas tevi skauj un aijaa uz naavi. bet tad ierodas draugi, kas grib ar tevi konektot un runaaties un smieties un skatiities aciis, un bezsirdiigi atver tavas nostaljgjijas un pazudushaa laika sluuzhas. es vairs negribu atgriezties tur, jo es tur pirecaajos sauliitee, nezinot kaa debesiis virs galvas karaajas lietuveens un naaves akmens.

es gribu sevi kaut kur aizsuutiit, taapat kaa noliek osbsolete mantas pagrabaa vai beeninjos vai charity shop. es laikam shodien juutos kaa such radiohead

un kameer es te suukstos kaa lose palestiinaa mirst beerni, cik nozeelojami.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: