([info]methodrone) wrote on October 21st, 2014 at 05:28 pm
ja, es domaaju, ka var shkjirot informaaciju 'zinaashanaas' un 'ticiibaa', kur peec definiicijas 'zinaashanas' ir tas, ko uzzini savas dziives laikaa, lietojot apzinju un fokusu ar noluuku, un kur 'ticiiba' ir zinaashanas, kas rodas, uzpeld aarpus laiciigajaam zinaashanaam.

bet es domaaju, ka shaada ticiiba, 'aarpus laiciigaa' zinaaashanas, jeb sirds-apzinja, balss, sirds zinaashana, es domaaju, ka taa ir gjeneetiska informaacija. es zinu, ka tev taads apgalvojums riebsies un shkjitiis nepamatojams. bet, es man shkjiet, doomaaju, ka no zila gaisa njemta sapratne un 'zinaashana' kas nav balstiita uz dziivee piedziivotu, bet ir vairaak kaa sirdsapzinja, ir kosmoss, kas ir akumuleejies manos geenos, un nodevis sev zinaamo no paaudzes paaudzee, un beigaas man.

un kaapeec shaadu akumuleejushos, gjeneetisku informaaciju saukt par dievu? tas ir tikai kosmoss. un kaapeec shaadu informaaciju saukt par ticiibu? taas ir tikai neapiznaatas zinaashanas.

es nezinu, man patiik gari, evolucioneejosi skaidrojumi, kas ir plashaaki un sarezhgjiitaaki par pasauli. es nezinu vai to milziigo 'zinaashanas' sajuutu vispaar driikst ieteerpt vienaa vaaraa 'ticiba' vai 'dievs', ja garsh skaidrojums, kas detaljiski nav magjisks, savaa veselumaa ir daudz mistiskaaks un plashaaks. taada sirds sajuuta ir daudz plashaaka par to kaa definee dievu un ticiibu.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: