([info]methodrone) wrote on October 14th, 2014 at 04:03 pm
es gribu buut kaa rick grimes
es domaaju, ka buutu ljoti deriigi uztaisiit zombie apocalypse type of survival kit mugursomu. lai arii man konspiratiivaas teorijas apnika back in early twenties, njemot veera, ka varbuut buus ebolas pandeemija, un varbuut karsh, jo rietumi nesaprot, ka putins ir taads pats kaa the governor no walking dead who does NOT want to negotiate, tad buutu tiiri praktiski, kaut kur skapii tureet mugursomu, ar visaadiem siikuminjiem, kas nodereetu, ja peekshnji naaktos iet dziivot un sleepties mezhaa, vai doties garaa pargaajienaa prom no civilizaacijas destrukcijas

no perspektiivas, kur dalja manas buutnes tomeer tic, ka dziivoshana nav tik vien kaa garlaiciigs un bezjeedziigs biokjiimisks process, es uzskatu, ka jebkuram sevi un pasauli cienosham cilveekam ir nepiecieshams maaceet par sevi paruupeeties un sevi aizstaaveet. taadam eksistenciaali veiksmiigam un izgliitotam cilveekam ir jaabuut atleetiskam, veseliigam un jaabut crafty taa, lai vinjsh speetu izdziivot, kad visas burzhuiskaas civilizaacijas privileegjijas vinjam tiek atnjemtas.

diemzheel pagaidaam, iznjemot beerniibu laukos pirms divdesmit gadiem, man veel nav sanaacis treneeties pashai par sevi paruupeeties civilizaaciju atnjemot. bet es domaaju, ja es uztaisiitu taadu mugursomu tas buutu vismaz saakums.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: