([info]methodrone) wrote on October 9th, 2014 at 05:15 pm
ir 17:15 un ceturtdiena un es seezhu uz diivaana ietinusies segaa, klausos lcd soundsystem un dzeru diezgan prastu shirazu. es nekad vairs nevaru vientuliigi dzert, jo kopsh mani paaugstinaaja, man darbaa jaabuut 7-2 seshas dienas nedeeljaa, un ja es ieprieksheejaa vakaraa dzeru, es nekad nevaru pamosties. bet liidz shim dziivee, es neesmu atradsi neko citu, that would make my brain come and not feel constantly like blue balls. so peedeejaa laikaa es juutos, ka man galvaa kraameetu lietas kaut kaadi neiejutiigi kraaveeji and i'm just so full of neural activity that it feels all hateful.

mani peedeejaa laikaa atkaartojas taads apzinjas shablons, kur es kaadus momentus inerti vaaljaajos murky dveeseles sajuutaas, kas atsaucas kjermenii, kaa smaga sirds, vai karsta galva, vai plashums kruushu kurvii, vai vieglums gaitaa. un tad pieshaujas praats, un jebkuru manu slikto/labo sajuutu interpretee un saredz anatomiskaas un antropo-sociaalaas likumsakariibaas, un pazuud jebkaads meaning and magic, un es atkal juutos biokjiimisko procesu un kosmosa izmantota.

manupraat, cilveeks var skatiities uz kosmosa pastaaviigo izmantoshanu, kaa daavanu vai laastu. es nezinu, vai es domaaju, ka cilveeks jebko dara pats, jo es nedomaaju, ka cilveeks jebkad zina pat mazuminju, kas ir totaali nepiecieshams, lai vispaar uzsaaktu kaut kaut ko dariit autentiski un no sirds. taapeec dazhas dienas man ir prieks, ka kosmoss mani dara, dazhas dienas man ir ljoti nopietna pazemojuma un seeru sajuuta, taa kaa shodien.

ar katru gadu galvaa ir aizvien vairaak procesu un centru, kaa neapturams, neiejuutiigs, uzstaajiigs, kausliigs fraktaalis, kam daasnaa sirds kaa silta vecmaaminja vienmeer piedod un veel pienes chiibas un uzvaara liepziedu teeju ar cukuru
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: