([info]methodrone) wrote on October 6th, 2014 at 02:45 pm
me+broccoli=(weird(existentialism))*∞
efekti, kas man ir radushies peec kljuushanas par vegaani shajaa vasaraa, ir tas, ka es juutos kosmiski caurspiidiigaaka (i can't diskraib), es varbuut juutos beidzot skaidra kaa kristaala olinja. un man vairs nekad nav iesnu vai noguruma, ja neskaita stipraakas pohas, kad dzeru, ko es izskaidroju ar toksiinu truukumu organismaa ikdienaa. es ljoti cereeju, ka liidz ar vegaanismu man pazudiis eksistenciaalisms, like me+broccoli=existentialism:1000000000, bet driizaak vinjsh iegaaja taadaa vairaak hipijiskaa gultnee, varbuut esteetiskuma, vai pat prieka gultnee. man ir muljkjiigs naivs prieks par savu eksistenciaalismu, vinjsh ir kaa negliits maajdziivnieks, kur es esmu iemiileejusi, jo vinjsh ir mans. dazhreiz es vienkaarshi juutos kaa brokolis, un tad es nodomaaju, ka ja jau es domaaju par eksistenciaalismu, tad man jaabuut eksistenciaalam brokolim, un tad es to (kaarteejo eksistenciaalo atzinju) vairs nevaru uztver nekaa dramatiski, bet kaa smiekliigu, weird dziives patiesiibu.

veel, kas, manupraat, ir great knowledge about human brain and habits success, paarliecinaajos, ka pie staavoklja, kas ieprieksh ir shkjitis aarkaarteejs un neiespeejams var pierast kaa kundzinjsh. bet pierast taa, kaa pierod pie kaut kaa likumsakariiga nevis kaa pie trauceeklja vai truukuma. tas ir ljoti diivaini, jo tu juuties pabijis divaas preteejaas, nedraudziigu perspektiivu pusees. es esmu paarliecinaajusies, ka jau meeneshus eedot tikai daarzenjus, augljus, grains and seeds, nuts, herbs, jebkuras citas izcelsmes produkti veikalos manaas smadzenees ir zaudeejushi atsauces centrus un nepieregjistreejas, kaa kaut kas ko es veelos vai uzskatu par sustenance.

un visprieciigaakaa apzinja ir, ka ljoti liela dalja auglju un garshvielu ir a natural high. piemeeram, mango, nogatavojushos banaanu, kaneelja un coconut milk smuutijs ir mans soft, fuzzy hyperhappiness nectar. vai arii niloofar dateles garsho peec gooey, neizturami saldiem karamelju droplets, ko dievs ir tev nosuutiijis no debesiim, lai tevi apzaaljotu un radiitu ideju par fake happiness.

veel arii tas, ka civleeki pret mani izturas dazhreiz kaa pret jehovas liecinieci, vai domaa, ka es eedu tikai pukjes, vai ka es tuuliit izshkjiidiishu no vispaareeja dziiviibas elementu truukuma. veel arii es juutos neerti eedot kopaa ar nevegaaniem, jo man shkjiet, ka vinjiem shkjiet, ka es vinjus nicinu un noniecinu, bet taa nav.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: