([info]methodrone) wrote on August 13th, 2014 at 10:20 pm
he turns down
es sheit mazliet tagad poetizeeshu savus melnos, jo tas ir vieniigais veids kaa aiziet guleet bez ruugtuma, lai riit man buutu meerens dziivesspars izdariit sekojoshaas lietas: noskriet parkaa pusstundu, sakaartot maaju, aiziet nopirkt garshiigaas organiskaas dateles indieshu veikalinjaa tooting.

es zinu, ka man vajadzeetu pasmiet, kaa budam or something, un atmest ar roku, vai kaa tas izteiciens gaaja, bet man klusi shkjiet, ka man kaads atkal (es pati visticamaak vai es pati kaa kosmoss) iemeta cirvi muguraa.

kaa jau es ieprieksh rakstiiju, peec tam kaa es pavasarii neredzeeju kurtu, jo triis stundas pirms lidmashiinas uz dublinu, es izdomaaju, ka fuck happy, labaak braukshu uz londonu mekleet dziivokljus. un pirms paaris dienaam man feisbuka fiidaa paraadiijaas, ka kurtam ir slot forshajaa indie festivaalaa jabberwocky. tas protams bija mans pienaakums nopirkt biljetiiti un sevi kaa siltaa sauliitee sildiit ieksh anticipation, jo lai cik nihilistiska un bitter es veerstos dziivee, taapat kaa morisejs es esmu cilveeks un es gribu priecaaties un miileet lietas. nu un tad to festivaalu atceela, and it was dramatic/bitterly amusing/deja-vu. bet tad shodien man feisbuka fiidaa paraadiijaas, ka kurts taa vietaa, lai neliktu faniem vilties, speeles kaut kaadaa shoreditch venue. apskatiijos ka biljetes veel ir un paardod pa £22. peec kaadu paaris stundinju nenoteiktas vienaldziibas/exhilaration noleemu, ka well i cannot not go right, panjeemu karti un noseedos pie datora pirkt biljetiiti. un jaa pa taam paaris stundinjaam visas biljetiites bija izpirktas. un tagad es vienkaarshi juutos taa, kaa beerniibaa pamodusies no gruuviiga sapnja par magical happenings and happy abundances, sapratu, ka sapnju objekti un notikumi un vietas neeksistee nekur pasaulee.

so now i feel like the universe has massively screwed me over, and i don't think we can remain friends.

aa, un jaa, kaapeec man tik ljoti vajadzeeja redzeet kurtu. taapeec ka kaut kad februaari es vakaraa devos guleet, un tumsaa klausiijos smoke ring for my halo albuma dziesmu jesus fever, un saaku domaat par augstiem, zaljiem kokiem pie smilshaina celja pa kuru es aimlessly staigaaju, un mani pirmo reizi muuzhaa paarnjeema epifaanija, kas shkjiet naaca no tiem kokiem, ka es esmu bezgaliigs plashs un kompakts cilveeks, kas ir tik pat pashpietiekams un piesaatinaats ar kosmosu kaa tie koki, it was a lovely dreamy feeling that filled me up.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: