([info]methodrone) wrote on July 14th, 2014 at 12:48 pm
nevar atshkjirt zilas debesis no saapeem
man vakar gadiijaas buut Jorkaa. es tur biju ap 15:08 un man bija jaagaida vilciens uz Londonu uz 17:50. ir taada iipasha sajuuta, kas ir starp nepatiikamu piesaatinaajumu un indulgent sajuusmu par sho piesaatinaajumu. taa ir teiksim ar ievaariijuma vai iesala ekstrakta eeshanu no burkas, un arii ar laiku starp kaut kaadiem notikumiem, bet taadu laiku kas ir nebuutisks un nobumbuleejams.

es Jorkaa nekad nebiju bijusi, es vilcienaa uz solinja izdzeeru apelsiinu un banaanu smuutiju, ko maajaas biju sataisiijusi un panjeemusi liidzi pudelee, uzliku klausiities Kurtu Vailu un telefonaa ieguugleeju kur ir tuvaakais Sainsbury's un devos pastaigaa ar nelielu meerkji nopirkt pusdienas. atrodoties sveshaa, skaistaa pilseetaa vienam starp nezinaamiem cilveekiem rodas plasha un nedraudziiga sajuuta, jeb saasinaas taa sajuuta kas kljuust aizvien konstantaaka attaalinoties no berniibas un dziives laikaa sastaptiem cilveekiem. it kaa tu vareetu nostaaveet simts gadus uz ielas starp nebeidzamu cilveeku pluusmu, bet neviens tevi nepamaniitu, nepaziitu un tu driiz izbeigtos, un visas tavas siikaas dziives jeegas izkliistu kaa maakonji. tad es atradu Sainsbury's un nopirku wholemeal roll, banaanus un nakd bar. Jorkaa tur bija kaut kaada upe ar gliitu parku blakus, kur es mazliet gaaju cauri apskatiities, liidz noseedos zaalee pretii upei, kur es apeedu savu wolemeal roll un mazliet palasiiju Women in love.

bija supersaulaina un karsta diena. varbuut saule un karstums apzhilbina acis un iemidzina praatu un saasina sajuutas, taapeec ir mazaak domu, kas ir tas pats kas vairaak prieka. vilcienaa atpakalj man bija ilgi jaabrauc skatoties uz nebeidzamiem juulija fields of gold un harvest fields un dazhaadaam vakara saules koncentraacijaam pret fields and trees and flowers n tamliidziigi. resnaa skaistaa uzmaaciigaa daba, jo skaistaaka, jo smagaaks tas svina atsvarinjsh kas ieaakjeejies sirdii.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: