([info]methodrone) wrote on April 1st, 2014 at 10:54 pm
pure pain
akdievs, driiz ziedees ievas. i'm terrified. the purest of pure pain. es naacu no vilciena stacijas maajaas. man ir jaaiet pa garu liikumainu celju gar shoseju, kam gar malaam ir tikai koki un kruumi. tur viena aiz otras cieshi ir sastaadiitas ievas, kuraam ir aizmetushies tuukstoshiem ziedu kjerkari, kas tuuliit atplauks. 

es noskatiijos sho video uz telefona, kameer naacu 25 minuutes pa garo celju maajaas no vilciena stacijas, man bija ljoti garlaiciigi, un es nevareeju izdomaat, kaadu muuziku klausiities.

tas viirietis Stjuarts Hamerofs tiem, kam kaut cik interesee praata filozofija, buus ljoti paziistams. vinjsh un Rodzhers Penroze abi lolziki ir izpraatuljojushi consciousness megateoriju, kuru, vinjupraat, tuvaakajaa laikaa vai nu apgaaziis vai totes pamatos and viss buus very crystalline natural light. vinjsh tajaa video pateica to, ko es jau vairaakus gadus domaaju, un tas man apskurbinaaja visus manus neironus un mikrotubulas, gosh. vinjsh pateica, ka taa kaa kvantu procesi, kas rada apzinju, un respektiivi apzinja, ir nezuudosha laiktelpas sastaavdalja, taa speej eksisteet bez kjermenja, hence obe, souls, paranormal stuffs, reincarnation, everything spiritual. man to dzirdot bija much doge, life is magical after all, supermagical cosmos is alive, such quantum methaphysical nice 42!

es katru gadu te rakstu, kaa man shkjiet, ka ievu smarzha ir pure concentrated cosmic love, un gada kulminaacija, kad daba ir vismagjiskaakaa un ekliptiskaakaa. tad es juutos vissaapiigaak kaa izoleets 'tikai' vientuljsh cilveeks, kursh nevar uzlidot debesiis, nevar sapluust ar dabu, nevar buut aarpus sava shauruma.
man gribaas seedeet nakts viduu pie atveerta loga, klausiities Dzhefu Bakliju, dzert dazhaadus viinus, speeciigu, smarzhiigu sarkano, veesu, saldu balto, dzirkstiijoshu rozaa, skatiities uz meenesi un duuumaku, un smarzhot ievas liidz nelabumam. man peec nedeeljas ir jaapaarvaacas uz Londonu, bet manai dveeselei ir vienalga, jo es veelaizvien esmu nekur.

 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: