([info]methodrone) wrote on March 4th, 2014 at 11:00 pm
vilshanaas pankuuku dienaa un dziivee
kaarlijas pankuukas nebija iipashi garshiigas. es sev riebjos, kad es esmu tik sociopaatiska un nenoveerteejosha, bet man riebjas nekvalitatiivas lietas, nekavalitatiivi pavadiits laiks, man riebjas, kad pieredzes ir kompromizeejoshas, nav autentiskas taa, kad man vinjas patiik absoluuti, kad viss ir eerts un sajuusminoshs. neerti kreesli un nekaartiiga virtuve, un stulba filma televizoraa, pavirshi taisiita teeja.
un man riebjas, kad es domaaju, ka labaak ir dariit kaut ko nekvalitatiivu, nekaa neko. man shkjiet man vienkaarshi vajag vienai dariit lietas kvalitatiivi. vieniigaas pankuukas, kuras man jebkad muuzhaa ir garshojoushas no sirds ir vecmaaminjas Gaidinjas. vinja taisiiba neatkaartojamas aabolu pankuukas, taadaa pannaa, kurai bija 6 vai 8 apaljas sadaljinjas, kur vareeja izcept kruuzes apakshinjas lieluma bruuniigas, mazliet kraukshkjiigas pankuukas saulespukju elljaa. un eest ar puudercukuru vai labu ievaariijumu. mani tik ljoti kaitina, kad visaadas lietas tagadnee nestaav ne tuvu liidzaas tam cik viss bija lieliski beerniibaa. man shkjiet, ka tagadnes cilveeki ir tikai puse no pagaatnes cilveekiem. tagadnes cilveekiem ir vienalga un vinji ir pavirshi.
es domaaju, ka visiem cilveekiem pret dziivi vajadzeetu iztureeties taa kaa hanibals lekters izturaas pret eedienu tajaa seriaalaa.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: