([info]methodrone) wrote on February 22nd, 2014 at 07:31 pm

Man shii bilde ljoti atgaadina gailjezera beernu slimniicas gaitenjus. Es tur beerniibaa ljoti biezhi biju dazhaadu iemeslu deelj. Man tagad patiik atcereeties labaas lietas par to slimniicu. Tur bija smiekliigs papagailis, un tur bija gaitenji izklaati ar vismiikstaako linoleju. Viena no manaam miiljaakajaam beerniibas atminjaam ir linolejs. Gan muusu imantas dziivoklii gan slimnicaa bija vismiikstaakaas linoleja griidas, pa kuraam staigaajot chiibas taisiija miikstu, maigu nomierinoshu skanju.
Veel tajos gaitenjos bija lieli logi, un ljoti daudz istabas augu. Pa lielajiem logiem spiideeja gan riita, gan dienas, gan vakara saule. Tas gaitenis, kas bija tieshi pirms manas nodaljas bija neaudz sliips. Es atceros kaa es pa vinju gaaju lejaa vienmeer ar kamoliiti kaklaa, un augshaa prieciiga par briiviibu. Un otraa gaitenja galaa bija kafejniica, tur vienmeer maigi un zoliidi smarzhoja peec maigas kafijas un kuucinjaam. Man patika vienkaarshi staigaat pa tiem gaitenjiem vienai var ar kaadiem citiem beerniem, jo nebija nekas cits ko dariit. Vienreiz pa gaiteni pretii naaca divi medbraaliishi, kas stingri bija satveerushi meiteni ar rizhiem matiem, kas ljoti raudaaja un kaut ko vaimanaaja, vinju veda uz durviim, kas veda uz psihiatrisko nodalju.
Man atminjaa ir iespiedushies tikai kaadi divi triis citi beerni. Vienreiz, kad man bija 9 gadi un es biju slimniicaa pa vasaru, tur bija vien meitene kurai bija 16, man shkjiet vinja bija no beernunama, un mees kopaa uz mana pleijera klausiijaamies spice girls pirmo albuumu, un tur bija taads dzheks nauris, uz kuru man bija crush, bet vinjam laikam patika taa 16-gadiigaa meitene.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: