([info]methodrone) wrote on October 17th, 2012 at 12:52 am
Manupraat, tev ir taisniiba, ka libido ir mistisks.
Man shkjiet, ka tas ir bezgala iisti un aizraujoshi, ja intelektuaalu pievilciibu var paarveerst fiziskaa pievilciibaa, tur ir jaabuut paaraakam emocionaalam speekam, emocionaals speeks ir dizhs un underrated. Varbuut taa pat nav vairs plika fiziska pievilciiba, kas rodas no intelektuaalas pievilciibas, bet gan patiess miiljums vai miilestiba kaut kaadaa liimenii.
Es nezinu varbuut es driiz kaut kad ruugti maldiishos, un tev buus taisniiba, bet man pagaidaam shkjiet, ka manaa dziivee man ir tieshi bijusi tikai vai nu/ vai nu istuaacijas, kad kaads shkjiet pievilciigs tikai un vieniigi fiziski, vai intelektuaali, un jebkaada meegjinaashana sintezeet kaut kaadas papildus simpaatijas ir samaakslota un neautentiska.

Man shkjiet, ka ar praatu var jebko uztaisiit, arii miilestiibu. Ja gribas. Var jebko, bet vajag gibeet, kas biezhi ir problemaatiski.

Tas, ko tu raktiiji par oftopiku un Dekartu un duaalismu, manupraat, ir pati aizraujoshaakaa shii gadsimta filozofijas/zinaatnes teema. Es to tieshi tagad peetu, to kaa kjermenis nosaka domu saturu un vice versa, kaa kjermenis ietekmee garu, kas apgaazh uzskatus ka komunikaacija ir tikai vienvirziena.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: