08 November 2013 @ 06:57 pm
the city of night is the city of fools  
es dzeru remdenu vakardienas baltviinu. mees vakar bijaam uz fireworks un funfare pie universitaates parkaa. es, Kaarlija, Antonija, kas ir 35 gadiiga sieviete, kas BBC labo tv series skriptus, Lewis, kursh ir nezheeliigi skaistais austraalju geju zeens uz kuru man ir crush, jo vinjsh ir taads pats kaa es tikai viirietis, un Braiens kursh ir 49 gadiigs viirietis pavaars, kursh ir ljoti forshs, vinjsh visu laiku par visu saka 'get in' joti stipraa Liverpuules akcentaa, vinjsh arii ir gejs. es braukaaju triis dazhados rides, kas bija forshi. mani plivinaaja un raustiija gaisaa un es, iespiesta starp Luuisu un Braienu smeejos kaa nepieskaitaama.

es dzeru baltviinu un seezhu uz diivaana un domaaju par to kaa ir rudens un es leenaam kljuustu veel vienaldziigaaka. es atklaaju, ka Juusans ir sociopaats. es ieguugleeju define sociopath, un peec tam how to spot a sociopath, un visas paziimes un priekshveestneshi atbilst liidz detaljaam punkts punktaa. es atklaaju, ka taapeec arii vinjsh man shkjiet tik pievilciigs. man shkjiet pievilciigs taads vinja necilveeciskais nosveertums un racionaalaa aukstasiniigaa pieeja situaacijaam. man shkjiet, ka varbuut tieshaam sociopaati ir uzlabota naakotnes cilveeka versija. cik gan burviigi nejust visaadas darvainas, karstas un ledainas un tumshi zilas un slapjas emocijas sirdii. tajaa vietaa tikai maiga plastika. vinjsh ir vieniigais cilveeks, kuram es varu uzticeeties, jo vinju nesaviljinjos un nenovirziis emocijas.

es seezhu uz diivaana, un man pa kreisi ir gigantiski logi, un blakus nedaudz taalaak viens viirietis speelee biljardu, es dzirdu kaa biljarda bumbas daudzaas pret galda malaam. un es klausos Dzhonu Mausu un domaaju par to kaa aiz loga ir slapjsh tumsh rudens un par to kaa vieniigaa sveetuma sajuuta rodas no taa, kad es domaaju par to kaa manas shuunas triecas pretii naavei.

visi cilveeki ko es paziistu, kur vinji paliek, kad es vinjus vairs nekad nesatieku. un visi tie cilveeki kurus es veel satikshu.