23 October 2013 @ 08:47 pm
 
 
 
23 October 2013 @ 09:29 pm
oh mirror in the sky, what is love?  
es tikai tagad redzu, ka ir tik bezgaliigi daudz veidu, kaa aptvert citus cilveekus, kaa ar vinjiem iedarboties, un kaa ar vinjiem rezoneeties. man shkjiet, ka pastaav dazhaadi nosaciiti veidi kaa cilveeki mijiedarbojas, un cilveeku attieciibaam paarkaapjot vai kontrasteejot ar taadaam dazhaam nosaciitaam, nepilniigaam, robezhaam, paarnjem diivains izmisums, peec tam aizraujosha sajuuta buut paarsteigtam. it kaa visums kljutu pilnasiniigs un plashaaks.

man patiik, kad es uzeju cilveekus, ko varu uzluukot kaa nepieejamas buutnes, kas ir paaraak skaistas vai magjiskas lai taas noliktu dazhaadu garlaiciigu draudziibu plauktos.

man skumji shkjiet, ka mani dziivee vispaar interesee tikai lietas, kas ir tik nepieejamas savas burviibas augstumos. es juutos kaa muljkjiigs romantiskas sens dziedonis zekjubiksees, kas apdzied zeenus un meitenes un viinogu viitenjus pie akaam un pukju pudurus un debesu nokraasas. augaam dienaam es trinkshkjinu un glaastu ar domaam un sirds sajuutaam. un visums apasinjojas un dzirkstii un sprakshskj.

vieniigais, kas ir labs un noderiigs cilveeku pasaulee ir sajuusmu un pateiciibu raisoshs skaistums.