16 September 2013 @ 10:07 pm
aplis  
vinjsh aizvakar aizbrauca, un es vakaru pavadiiju nedaudz rijot raudienu, taa kaa beerniibaa paliekot slimniicaa vienai. to es izmantoju, lai sanjemtu grozhus darbaa un uzlidotu bosiiguma augstajos padebeshos. izriikojos pa labi un pa kreisi. staigaaju apkaart kaa vientuljsh dusmiigs alfa vilks doing my own thing.

bet tagad, tagad man ir akmens noveelies no buutnes, no sirds, un es esmu neatkariigi viena. es daru lietas nezhnjaudzoties ar to saiti, kas mani pie vinja nofikseeja 24 stundas 7 dienas nedeeljaa. vinjsh man patieca, ka mani miil un es vinjam pateicu, ka vinju miilu. un kad mees piektdienas naktii kopaa ar visiem bijaam aaraa dzert alkoholu, mees staaveejaam ar vinju divataa pie baara un piipeejaam, un es vinjam teicu, ka vinjsh nezina, ka vinjam pat nav ne jausmas un vinjsh teica, ka vinjsh zina, ka vinjsh visu zinot jau ilgi.

veel es esmu mazliet iemiileejusies savaa austraalju koleegjii. katr reizi vinju redzeet ir aizraujoshi, un kad vinjsh smaida taa ir mazliet kaa dziesma. un vinjsh, manupraat, ir gejs. kaapeec es nevareetu iemiileeties viirieshos, kuri nebuutu emocionaali nepieejami, narkodiileri, speelmanji, geji, vai preceejushies.

veel es esmu sveetlaimiigi aizraavusies ar karsto jogu. es tur tagad eju katru otro dienu, un 90 minuutes 40 graadu karstumaa absoluutaa fokuseetaa pozitiivi vienaldziigaa atsveshinaatiibaa no sava praata vingroju un sviistu, un tas juutas tik ljoti tuvu dziivei un asiniim un kjermenim. peec tam es eju dushaa, uzvelku tiiras sausas smarzhiigas dreebes un viegliem soljiem un pliivojoshiem matiem eju uz veikalu pirkt salaatus, citronus un medu.

man shkjiet, ka man pirmo reizi muuzhaa ir pozitiivi vienalga par to, kur dziivoju, kas esmu, kas ar mani notiek, un ko par to visu domaa lielais kosmosa sogjis. es esmu briivs putninjsh un dziive maigi shalc, un es blakus taa elpoju.

kad veetra pie juuras vai mezhaa beidzas, tad peec tam ir kluss miers, viss ir salauzts, bet glaasmaini uzspiid saule, un maigi, dzidri leenaam riet. aizlido bezdeliiga un smarzho zaale un zeme un pukjes, un tas viss shkjiet smeldziigi un ruugti, bet labi, un neizbeegami pareizi.