21 July 2013 @ 09:54 pm
 
vispaar es visu laiku juutos dumji. taa ka man nav ko teikt, un man praataa nav nekaadas domas, un ja cilveeki kaut ko saka, es varu tikai smaidiit liidzi un uzdot beernishkjiigus iisus jautaajumus. man vispaar vairs nav ko jautaat vai teikt cilveekiem. man visu laiku shkjiet, ka man ir jaaizdomaa interesanti jautaajumi, bet man nekas nenaak praataa, taapeec es visu laiku juutos kaa nosleepties no cilveekiem, lai ja kaads mani redzeetu un pienaaktu klaat, lai man atkal nebuutu muljkjiigi uz vinju jaaskataas un jaadomaa jautaajumi un atbildes, kas neizklausaas iipashi atpalikushas. un es par to visu laiku juutos vainiiga un ne iipashi veertiiga.

es jau saprotu ka lielaakaa dalja sarunu ir prieksh taa, lai cilveeki nejustos neeerti un radiitu kaut kaadu paarspiileetu paarveerteetu pozitiivas atmosfeeras klaatbuutni. bet kaa tad lai dziivo, ja milziiga dalja pasaules cilveeku liek justies neeerti un dazhi cilveeki, kas nelauzh visu manu buutni vienmeer atrodas aarpus kaut kaada mana notikumu un situaacijas raamja.

es veeleetos, lai man dziivee ir vairaak kvalitatiivs prieks, un lai man pret kvalitatiivu prieku nebuutu pretestiiba vai nepiederiibas sajuuta.
 
 
21 July 2013 @ 11:37 pm
viins + mad men, sevis apvaardoshana  
laiku nevar teereet. kaads laiks ir taads ir. ja jau es emocionaali netieku galaa ar taam paaris lietaam, kas man dziivee notiek, tad kur tad veel vairaak lietu.

iisaa dziive vai jauniiba paies un it cool. dariit var lietas, ko gribaas, un nejusties nekaa saagjiteeti par to.