17 June 2013 @ 02:23 pm
urdiitaajs  
vieniigais, kas apkaro un atbriivo urdoshas izjuutas ir to vaardiskoshana un teikumiskoshana. vaardi ir mediciina. bet taa pat kaa ar jebko dziivee, man nav discipliinas un pastaaviiguma, es vaardus lietoju neregulaari un haotiski, taapeec prasme un ticiiba un efektivitaate to lietojumam zuud.
 
 
17 June 2013 @ 05:18 pm
 
paranoja. es te mekleeju dziivokljus, kur ievaakties juulijaa ar to otru beibi ar kuru dziivojam jau gadu kopaa. un shodien es brauseroju dziivokljus un taa kaa visi ofisi laikam bija beigushi straadaat, es visiem sasuutiiju iimeilus. un man pirms kaadaam 30 minuuteem kameer diivaanaa skatiijos jauno true blood seeriju un eedu salaatus ar riisiem un sojas meerci atnaaca gara iiszinja no viena Darrena par to ka es varu vienu dziivokli skatiities treshdien, un ka vinjsh suutot iiszinju, jo ir vilcienaa un signaals ik pa laikam pazuud. mees apmainiijaamies dazhaam iiszinjaam, un peedeejo ko es uzrakstiiju bija ka great, ka paldies par instrukcijaam un liidz treshdienai. uz ko logjiski vinjam vairs nekas nebija jaatbild, jo viss jau ir sarunaats innit. bet vinjsh man veel atsuutiija peedeejo teikumu vienkaarshi 'I look forward to seeing you.' un tagad esmu paarliecinaata ka vinjsh varbuut ir seerijveida slepkava. jo reaali tas dziivoklis, atrodas vienas pa pusei augstceltnes top floor, un ieeja ir no kaut kaada car park.
 
 
17 June 2013 @ 08:48 pm
 
vistragjiskaakaa sajuuta ir iet cauri silti svaigai vasarai pa ielu, kad virs galvas no kokiem veejaa birst ziedlapinjas un caur tumshi rozaa pukju kruumiem aciis mirguljo saule, kameer tu juuties kaa bruuce.
mazliet truukst liidzsvara un tu ej pa aatru vai leenu, juuties smagi, saraustiiti un nevietaa, kameer silts veejsh glaasta kaklu un cilveeki mieriigi paiet garaam, naak pretii un seezh pie baara pie maziem galdinjiem dzerot no dzintara glaazeem.
 
 
simfonija: casiotone for the painfully alone - graceland
 
 
17 June 2013 @ 09:36 pm
 
viena no skumjaakajaam lietaam dziivee, ka esmu palaidusi garaam tik daudzus saulrietus.
viss man atgaadina par skumjaakajaam lietaam dziive.