06 May 2013 @ 10:53 pm
 
pagaajushaas nedeeljas laikaa man bija panikas leekmes triis reizes, ambulance aizveda mani uz slimniicu kur man skaneeja smadzenes, labi baroja un iedeva soliidu pidzhammu un halaatinju. visu nedeelju es cietu no tragjiska coffee withdrawal disorder un mana muuzha shausmiigaakaas anxiety. lai to visu noslaapeetu es katru vakaru gaaju ar biedriem dzert un dejot un atsaaku smeekjeet. naktis pavadiiju aizmiegot kopaa ar savu pagaajushaa pavasara viirieti, jo man bija bail ka ja es palikshu viena es nomirshu miegaa. atlikusho laiku es pavadiiju truli seezhot uz diivaana, dzerot naatru teeju un skatoties channel 4 kur raada big bang theory, scrubs un how i met you mother maratonus.

tagad man viss ir labi es ceru. es paarbiidiiju meebeles istabaa un juutos kaa jauns cilveeks un dzeru baldrijaanjus, magniju, b6 un b12 un eedu brokoljus. es visu dienu turu istabas logus valjaa, un pilseetaa ir iestaajies tas viens briidis gadaa, kad dabai ir kaut kaada pavasara piesaatinaataa zaljuma un ziedu un smarzhu un siltuma kulminaacija.

vakar mees seedeejaam pie bazniicas parkaa, speeleejama gjitaaru, dziedaajaam oasis, dzeeraam shampanieti un piipeejaam.
 
 
simfonija: kings of leon - cold desert