28 April 2013 @ 10:33 am
 
seedeeju vakar ap vieniem naktii gultaa un meereni triumfeeju par to, ka esmu nokljuvusi liidz peedeejaa chaptera peedeejaa paragraafa editeeshanai, kad mirkliigi paskatoties uz labo roku, sapratu, ka kaut kas ir neriktiigi. saaku skatiities uz savu labo plaukstu un roku kaa neo, un secinaaju, ka man vinja juutas absoluuti svesha, nu taa it kaa mana kjermeniskaa apzinja buutu vinju pametusi un es skatiitos uz kaut ko kas man nepieder. man protams uzreiz praataa riksho viss, ko taa sieviete staastiija ted runaa par insultu, to kaa vinja bija uz trenazhiera un vinjas kustiibas kljuva leenas un diivainas. es protams kriitu meerenaa 'oh no not now' panikaa, kjeru telefonu, un domaaju, kam zvaiit jo neviena nav maajaas. saaku triiceet un iisti nevareeju izmantot rokas un knapi sadialoju moniku, bet shii necelj, nodomaaju, ka labi vien ir jo ko gan es vinjai teikshu. tad atchohniijos, ka noteikti esmu pardozeejusi kafiju, jo biju izdzeerusi divas milziigas kruuzes kaadu 3 stundu laikaa, un peedeejaa kruuzee gandriiz visa puse kruuzes bija kafijas biezumi. un veel tak es izdzeeru pirms tam glaazi viina. paskatiijos spogulii biju baala kaa palags ar lielaam melnaam trusha aciim, sirds dauzaas. izdzeeru uudeni paseedeeju uz vannasistabas griidas, palika it kaa labaak, bet noleemu, ka labaak pazvaniit aatrajiem. tur taada sieviete un tad viirietis ar mani runaaja, it kaa tas nekas nebuutu, kameer es vinjam histeeriski staastu, ka es skatos uz savu roku bet vinju neatpaziistu un ka es redzeeju tur vienu video ar sievieti ted, bet vinjsh man prasa vai es lietojot narkotikas. nezinaaju ko iisti vinjam teikt, jo no vienas puses negribu dramatizeet, bet no otras puses, ja nu kaut kas traks, bet vinjsh man tikai saka lai iedzeru siltu pienu un manaami grib no manis atrkratiities.
taa nu pateicu vinjam chau, un aizgaaju tumsaa apgulties gultaa. shoriit juutos labaak, bet roka veelaizvien diivaini nedraudziiga, taapeec es ljoti ceru, ka nebuushu sev izraisiijusi kaut kaadu slow motion insultu. un trakaakais, ka man shkjiet tas ir kaut kaads evil brain sods par to ka es teicu, ka es ieniistu apzinju. un veel man shkjiet, ka tas varbuut ir deelj ebreju viinogu sulas, ko izdzeeru veselu pudeli un uz vinjas bija rakstiits 'for sacramental purposes only', es nesaprotu kaapeec vinju tesko vispaar paardod.
 
 
simfonija: massive attack - protection
 
 
28 April 2013 @ 06:42 pm
 
dazhreiz kaut kas notiek un tu nekaadi nevari iekaapt atpakalj savaa vecajaa mieriigajaa glupajaa buutiibaa, un tu juuties tik neerti un aizkaitinaati, ka nezin ko lai dara. visaadas taadas lietas, kas notiek, tu nekad nezini kaadas gradaacijas vinjas tevii raisiis, ko tas vispaar noziimee.
 
 
28 April 2013 @ 11:24 pm
atpraatotaaji  
uplaadeeju savu apzinjas murgu, tagad tikai no riita jaaaiznes iesiet ceriibaa, ka vinjiem tas izdosies liidz dienvidum, ja nee tad pati iesieshu ar strikji.

es veelaizvien juutos taa it kaa mans praats negribiigi bet graduaali meegjina atstaat manu izmociito kjermeni. pa kuru laiku viss peekshnji palika tik smagneejs un nopietns un drausmiigs.
 
 
simfonija: bat for lashes - laura