29 March 2013 @ 12:06 am
pilnmeeness un leldienas un jeezus un alkohols un pohujs  
interesanti kaada butu dziive, ko vareetu aizvadiit pastaaviigaa dzeerumaa. varbuut tad dziive shkjistu vairaak kaa smiekliigs sapnis, nevis shiis muuzhigaas govis un batoni un saapes.

man riebjas intelektuaalji un ticiibnieki, jo vinji tikai apmainaas saviem pasauliigajiem kontekstiem, bet pashos vinjos nekaa nav.
un es pati sev riebjos, kad pasaku kaut ko krasu un naivi vispaarinoshu, jo es vispaar nezinu, ko es runaaju un nekam no taa neticu.

man ljoti patiik naktii lielu shoseju priekshaa gaidiit pie luksafora, kad garaam traucas mashiinas, it sevishkji veel ja tas ir krustojums, kur satiekas vairaaki celji. ar nedaudz samiegtaam aciim, shkjiet, ka taa ir kaut kaada magjiska dziiviibas jura, kas mani kuru katru briidi nonesiis no kaajaam un aizraus sev liidzi.

un man patiik peec darba pa galveno paartijielu iet maajaas, kur visaadas beibes staigaa ar saapiigi augstiem papeezhiem, un visaadi jauni puisiishi apdzerushies un paarsmarzhinaajushies staav pie bankomaatiem, lai taam beibeem peecaak pirktu dzeerienus. jo man teiksim pret dziivi ir taada attieksme kaa delovejas kundzei, kad taa kaa viss ir nolemts, mums atliek tikai balles.

taa nu es peec darba nopirku to nelaimiigo shirazu un dzershu par sveetkiem.
 
 
29 March 2013 @ 12:47 am
he don't hang around with the gang no more  
Tags:
 
 
simfonija: spiritualized - won't get to heaven the state i'm in
 
 
29 March 2013 @ 07:40 pm
shausmu piektdiena  
vakar aizgaaju ap 2 naktii guleet, un pamodos kaut kur ap 4 no taa ka man bija slikti. varbuut tas bija tas stulbais austraalju shiraz un vientuliigas dzershanas veelu naktii indiigums. bet man shkjiet es biju saindeejusies ar nenomazgaatajaam viinogaam, ko darba laikaa eedu.
aizgaaju uz toleti izvemties, un netiishaam nolauzu toletei to uudens nolaishanas klokji, kursh bija no metaala!
aizgaaju atpakalj guleet un sapnjoju kaut kaadus murgus par to kaa man naacaas dziivoklja biedreneem skaidrot par to klokji, un rakstiit ceremoniaalu atvainoshanaas iiszinju landlordam.
tad pamodos kaut kur ap divpadsmitiem dzeeru evianu un besiigi skatiijos iistvikas raganas. izejot uz darbu sniedzos paari gultai, lai izsleegtu gaismu, un biju aizmirsusi, ka man uz gultas staav neizdzerta kafijas kruuze, ko arii izleeju paari kaajaam, uz palagiem, uz mobiilaa telefona un uz griidas. taa kaa es jau taa kaveeju darbu, es dusmiigi neapmainiiju zekjubikses un gaaju aaraa austumaa uz darbu kafijainaam kaajaam.
tagad kad es naakshu maaajaas man nebuus palags uz kaa guleet, un es esmu gandriiz paarliecinaata, ka manas dziivoklja biedrenes mani ieniist, jo tajaa vietaa lai ietu ar vinjaam runaat, es zubros un skatos muljkjiigas filmas.
es neticu laimei un mana dziive ir atsveshinaata un nozheelojama.