27 March 2013 @ 12:23 am
the grid  
es visu nakti klausiishos vangeli un trona saundtreku un dzershu melnu kafiju un urbshos graamataa, kur viens ljoti patiikams, miris kanaadieshu viirietis 500 lappusees izklaasta hronologjiju tam, kaa cilveeki 'iemaaciijaas apzinju'
shaada maaciishanaas ir tik dinamisks un kriptisks process, ka man shkjiet, ka manas smadzenes ir ever-imploding kosmisks pukjkaaposts, kas pleshaas un plaukst gaismas gadu meerogos, un driiz piestuukjees visu universu, un universa kupols eksplodees un mans smadzenju pukjkaaposts nokljuus magjiskaa citu universu smadzenju pukjkaapostu balliitee with glitterz

bet tad es lakoniski saprotu, ka to vien visums grib, kaa resns kuilis baroties uz maniem izmisiigajiem meegjinaajumiem saprast, kaapeec es rados un kaapeec man veel uzkaveeties shajaa eksistenciaalisma murgaa.
 
 
27 March 2013 @ 05:07 pm
 
mani nedaudz nomierina doma, ka manas miiljaakaas aktrises arii leenaam noveco un svin taas pashas dzimshanas dienas ko es.
 
 
27 March 2013 @ 06:31 pm
staasti un ticiibas esot dziivam visumaa  
katram cilveekam vajag staastu. dziive ir kaa supermaarkets, kur katrs cilveeks var kaadu laicinju staigaat apkaart un tad, veelams peec iespeejas aatraak, izveeleeties staastu, un varbuut atnaakt maajaas un ieteikt radiniekiem, un no riita doties uz darbu un ieteikt koleegjiem, un varbuut tas cilveeks buus tik aizkustinoshaa sajuusmaa par savu nopirkto staastu, ka vinjsh to popularizees visiem un visur pie pirmaas izdeviibas.
dziives supermaarkets paruupeejas, lai cilveekiem buutu viegli izveeleeties savus staastus. dazhi cilveeki gan ir super-origjinaali, radoshi un inteligjenti un druuzmeejas visaadaas daargo vai eksotisko staastu nodaljaas, bet dazhi cilveeki ieiet taadaa supermaarketaa, un nesaprot, ko vinji tur vispaar dara un kaapeec vinjiem kaut kas ir jaapeerk, un vinji nopeerk kaut kaadu random tizlu staastu un pudeli viina un iet maajaas raudaat par bezjeedziibu.
 
 
27 March 2013 @ 08:54 pm
 
atkal gleznoju savas mordoras acis, un netiishaam izskaloju otu kafijas kruuzee, kas bija blakus uudenskruuzei. vajadzeeja tomeer iet nopirkt shirazhu, tad nekas taads nebuutu noticis.