09 March 2013 @ 09:42 am
 
es nopirku skaistas melnas kurpes uz papeediisha marks&spencer pieaugusho sievieshu sadaljaa pa £35, bet man vinjas ir par lielu. bet esmu jau vinjas sastaigaajusi pa lietu, un man neerti nest atpakalj. man tas ir sabojaajis visu nedeelju! jo taas ir vieniigaas kurpes, kas man jebkad ir patikushas, un tagad es nevaru pirkt taas pashas tikai izmeeru mazaakas, jo man buutu sirdsapzinjas paarmetumi.
 
 
09 March 2013 @ 12:01 pm
 
man nepatiik jaunaa paaudze. man nepatiik fakts, ka cilveeki neatceras un nenoveertee manu laiku, ka vinji neatceras visaadas laikaziimes. ikarusus. vinji visi ir citplaneetieshi, un man vinjus zheel un vinji man izraisa nepatiku.
 
 
09 March 2013 @ 12:27 pm
 
nekaada sirdskaidriiba te nevar buut, ja esmu pret sevi tik nepatiesa, pret savu nabaga dveeseliiti. visu laiku es nododu savu blood consciousness, un iztaisos par industrializaacijas zombiju. nahren, man ir besis, taapeec es ieshu nopirkt kaut kaadas burzhujiigas dreebes un luupenes un pusdienaas eediishu virtuljus ar cream soda
 
 
09 March 2013 @ 07:51 pm
 
taa kaa es ar savaam skaistajaam jaunajaam stulbajaam kurpeem nevareeju pastaigaat, peec darba panjeemu taksi uz maajaam, paarvilku cauros zaabakus(man pirmo reizi muzhaa zaabakam izdila zole) un energjiski gaaju caur pilseetu iepirkties, praataa risinot iedomaatu dialogu ar to magjisko viirieti, kas man patiik (mees seedeejaam kafejniicaa, es vinjam tureeju roku, un vinjsh man staastiija par savu dziivi un skatiijaas man ilgtoshi aciis). te peekshnji mani aptureeja zoliids jauns viirietis, ruutainaa vilnas zhaketiitee un ljoti izteiksmiigaam riekstu bruunaam aciim. vinjsh man saaka staastiit, ka vinjsh mani ir ieraudziijis ielas viduu, un ka es vinjam patiiku, un ka es izskatos zoliidi, un varbuut, ka eju vai naaku no darba? es ieplestaam aciim klausiijos, pateicu, ka 'how nice of you to say, but i do have to go' un pametu vinju tur staavam. tas man pilniigi izjauca visu lielisko iepriekshmineeto garstaavokli iepirkties burzhujiskas lietas (es ljoti gribu sarkanu kleitu), jo es visu laiku nevareeju beigt domaat, ka tas viirietis mani izseko, un man peekshnji shkjita, ka visi uz mani skataas, un man bija jaasaak domaat par to kaa es izskatos, un liidzko cilveeks atceras, ka vinjsh ir staigaajoshs kjermenis, visas grandiozaas un briivaas apzinjas domas un sajuutas noreduceejas, un tu vairs eksistee tikai citu skatienos.
taapeec vieniigais ko es nopirku ir veelvienas kurpes, kas ir gan skaistas gan eertas, un brokoli, papriku un burkaanus, ko es sacepu un apeedu.
 
 
simfonija: new order - crystal