23 February 2013 @ 10:12 am
 
kad es beigshu filozofijas kursu, man visvairaak pietruuks divi zeeni no klases. ne jau, ka i got hots for them, bet vinji ir tik endearing and smart. viens ir taads apaliigs 28gadiigs zeens. vinjam ir bi-polar disorder, un vinjsh dazhreiz ir ljoti prieciigs, bet dazhreiz ljoti druums un anxious. nevertheless, vinjsh ir tik gudrs kaa kompjuuters, un, kad vinjsh runaa, its scary, jo vinjsh runaa tik aatri un sarezhgjiiti un aizrautiigi, ka neviens nekad neko nesaprot, un pasniedzeejs tikai ar iikshkji riivee zodu un saka 'khmm mm yees could be so, churchland would agree hmm'
dazhreiz, iisteniibaa biedeejoshi biezhi mees saskrienamies universitaatee, un ljoti intensiivi skipping any sort of small talk saakam runaat par apzinju un fiziku un kosmosu un biologjiju, where we left it the last time. un apmainaamies noderiigiem knowledge saources linkiem un graamatu nosaukumiem. dazhreiz mees kopaa piipeejaam, bet abi atmetaam. man pietruuks. vinjsh kljuus par skolotaaju

otrs, kas man pietruuks ir kriss. vinjsh ir zeens, kursh ir tik misteerisks, ka nezinu kaa vinju paskaidrot. pirmkaart es nemaz nezinu cik vinjam gadu, jo no vienas puses vinjsh izskataas jauns un svaigs, bet no otras puses vinjam ir daudz sirmu matu, un vinjsh runaa taa it kaa buutu jauniibu pavadiijis 90s. vinja miiljaakais filozofs ir niiche. vinjam ir disleksija un ljoti augsts iq, vinjsh nekad neraksta notes, un vinjam ir perfekta atminja un vinjsh ir gudraakais cilveeks muusu kursaa. vinjam ir atbilde uz visu, kas vienmeer skan kaut kaa taa ' well, it depends on a context doesn't it'. vinjam patiik primordial stuffs & sexual revolution, un vinjsh mani vienmeer iedroshina uz diskusiju, un saka, ka es dziivee nebuushu laimiiga, ja nesaakshu dziedaat. vinjsh speelee muuziku un raksta dzejas un nestraadaa
 
 
23 February 2013 @ 06:18 pm
 
shodien es gaaju no virtuves, un viens skaists, bet ljoti twisted viirietis man pateica klusi 'hey' un 'pssst' un iedeva bljodinju ar lieliem, saldiem kjirshiem, es vinjam pateicu, kai ai, wow, paldies, bet vinjsh tikai vienaldizigi pamaaja ar galvu un noveersaas.

man shodien nebija speeka, taapeec naakot maajaas, es ar saviem smagajiem zaabakiem visu laiku klupu.

visas cilveeku sejas ir kaa saurona acis.

un es nopirku viinu, jo lai arii es nedzeru, ir sestdiena, un es shodien plaanoju izkljuut uz paaris stundinjaam no realitaates skavaam, un varbuut aizmigt veel neatgriezusies. es citaadaak nemaaku nodaliit laika segmentus.
 
 
23 February 2013 @ 06:40 pm
 
man gribeetos zinaat, ka naakotnee veel kaut kas ir
 
 
23 February 2013 @ 08:09 pm
nu jau vienalga  
es vairs negribu buut purva brideejs. kaapeec es izskatos pavisam citaadaak nekaa es dziivoju un esmu. kaapeec es nekad netieku aaraa no sapeleejusha auksta darvaina purva. kaapeec manaa priekhsaa atkailinaas magjisks dziives skaistums, bet kaads man kaapj ar zaabaku virsuu un baazh atpakalj purvaa riistiities ar to uudeni. viss ir aukstaaks uudenii, ledains. man dazhreiz saap galva no aukstuma. it sevishkji no riitiem, es izeju pa durviim, un tur priekshaa ir pietura, un cilveeki kas ir dzeerushi un klainjojushi visu nakti, un mana seja juutas tik ievainojama, un man salst rokas un asaras rieshas aciis, no aukstuma, un es zinu, ka mana seja ir baala un uzacis melnas un luupas paarspiileeti saartas. un manas smarzhas smarzho ruugti izkliedeetas aukstumaa. un tad es atceros vasaru. kad gaiss ir medains un glaasta silti, un tad es atkuustu, un arii visas skumjas atkuust. skumjas sasalushas un skumjas atkuust un pludo un smacee, vienmeer pie mana saana. un es atceros visu laiku. bet ko es atceros? ko pavisam citu, es daru lietas, bet es vinjas nedaru, kameer es vinjas nevaru atcereeties.
 
 
23 February 2013 @ 08:35 pm
lilac wine  
pashlaik ljoti skaidri apzinos, ka maaksla ir vientulju padariishana. taapeec maaksla nav iista. viss iistais nekad nav vientuliigs. bet, ja kaads teiktu, ka maaksla ir iista, tad tas ir pasludinaat vientuliibu par iistu. un ja kaut kas ir iists, tad tas ir muuzhiigs.

es neesmu nekaads bukowskis un nekaads kirkegors, es esmu vientulis, un man pat nav maakslas, tik vien kaa smoke and mirrors.