20 February 2013 @ 12:00 am
 
es veelos taapat kaa Braiens Kokss braukt ar laivu pa zalji glaasmainu ezeru dzhungljos, un ar mieriigu bezmazvai sveetu smaidu domaat par evoluuciju un magicks of biochemistry & physics un maat orangutaaniem un peldeeties ar taam lashrozaa meduuzaam.

jo mani ljoti nomierina domaat par sevi, kaa biokjiimisku procesu, kas izdala siltumu un disorder, un kodee kopeeju dna prieksh bezjeedziigas kosmosa disintegraacijas naakotnes. tas ir taapat, kaa absurda bet aizraujosha balliite, kur neviens nevienam neuzmaacas ar jautaajumiem par moraali un autoritaateem un karlu marxu and whatnot. man ljoti patiik zinaatne, ja zinaatnei buutu kaut kas analogs bazniicai un altaarim, i'd hang there 24/7
 
 
20 February 2013 @ 09:22 pm
 
es nicinu pilseetu, kuraa dziivoju, un nevaru sagaidiit to briidi, kad peedeejo reizi atraushu peedu no shiis sasodiitaas zemes. un ja es vareetu, tad bez sirdseestiem sho vietu noburtu no zemesvirsmas. es zinu, ka citur nav nemaz citaadi, bet driiz jau chetri gadi, ko sheit esmu pavadiijusi ir bijushi tik piesaatinaati ar vilshanos, ruugtumu, un degradaacijaam. te nekas neaug un nezied, te viss niikuljo un iet uz elli. un katra seja un veeja puusminja un skanja ir tik pretiiga kaa spljaaviens manaa dveeselee. shis ir bez dramatiskiem paarspiileejumiem. man reaali gribas aizbraukt tropiskaas briivdienaas uz meenesi, apsauljot vaigus, izgremdeeties saaljaa okeaanaa, nomazgaat visus sodreejus un nozhaaveet visas ruugtaas asarinjas, un saakt jaunu, veseliigu dziives posmu.