([info]methodrone) wrote on March 2nd, 2023 at 10:14 am
Kaut jūs atkausētu, retinātu un izmestu.
Jaunākais raksts Telos par mākslīgo apaugļošanu ir just totally heartbrekaing and devastating..

"Ja neauglības ārstēšanas uzņēmējdarbības pārkāpumi pret bērniem tiktu publiski demonstrēti, būtu grūti izvēlēties, kurš no tiem ir pats briesmīgākais. Nevēlami embriji regulāri tiek iznīcināti, pirms vispār nonākuši sievietes dzemdē, bet tie, kuriem izdodas tur nonākt, saskaras ar selektīvās retināšanas risku. Selektīvā retināšana ir zinātnisks apzīmējums mākslīgajam abortam laikā starp divpadsmito un divdesmito grūtniecības nedēļu. Pārpalikušos embrijus, kas iesaldēti, lai apturētu attīstību, galu galā atkausē un izmet, ziedo pētniecībai vai nodod embriju adopcijai. Šķiet, ka šeit ir dziļa pretruna: nozare, kas kalpo jaunu dzīvību radīšanai, procesā daudzas dzīvības iznīcina."

"Gribēt bērnu un mīlēt bērnu ir divas dažādas darbības. Pirmā ir dabiska vēlme turpināt pasauli pēc sava prāta. Otrā ir savas dzīves dāvāšana, lai kāds cits varētu attīstīties. Embriju radīšana, sasaldēšana un atteikšanās tos audzināt pašiem nav savas dzīves veltīšana viņu labumam – tā ir viņu upurēšana jūsu labumam."

Cilvēki nezina, ko viņi dara, viņi ir savtīgi un neapdomīgi, un tiecas vienīgi pēc sava labuma un izklaides, viņi neredz bērnus kā suverēnus cilvēkus pašus par sevi, un ir grēcīgi privātīpašnieciski pret viņiem, vēl sliktāk - viņi tos redz kā savu vēlmu apmierināšanai paredzētus, manipulējamus objektus. Tāpat kā visas aptrakušās feministes, kas bauro par rokām nost no mana ķermeņa; pasaule nav tik skaudri banāla, un otrs cilvēks tev nepieder, un tu pats sev esi tikai tik lielā mērā kā Dieva dāsnums. Cilvēki neredz bērnos citus cilvēkus, un izturas pret viņiem tik skaudri un tik grēcīgi un tik garīgi iznīcinoši.

Ai, kā visi pratīsies un drebēs, ieraugot savus dziļos, tumšos, baisos grēkus.

Bet varbūt nepratīsies.. jo Dievs jau atkal būs tik mīlīgs pret grēciniekiem, ka nevienam neliks prasties, tikai nopaijās vaidziņu un čukstēs 'there, there..'
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: