No 101 uz 88
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, May 18th, 2015

    Time Event
    1:55a
    Par nedēļas nogali
    Lai saglabātu apmēram pilnīgu aprakstu savas diētas norisei būtu galēji nepieklājīgi nepastāstīt arī par galējību nedēļas nogali. Lai nav pārpratumu- es ēdu daudz )Vajag labāku plānu nedēļas nogalēm. Tā kā reālu plānu ar ēdienreizēm, jo nedēļas nogalē negatavoju ne es ne otra puse. Pilnīgs čill. Tas iespējams būs tas, kas būs jāpamaina. Un kad gan vēl labāks laiks kā augoša mēness laikā ;) Un ja to varētu salabot, tad svara problēma īstenībā gandrīz vai pati no sevis varētu atrisināties. Šī bujānīšana nedēļas nogalēs varētu arī būt tas iemesls, kā es šo gadu laikā varēju pieņemties svarā tik nemanāmi.
    1:56p
    22. diena, 18.05.2015
    Pēc vētrainās nedēļas nogales (gan tiešā, gan pārnestā nozīmē) man ir sajūta, ka varētu arī neēst vispār. Bet arī lēnām ir piezagusies domu apskatīties, ko īsti nozīmē tās mēness fāzes un kādu iespaidu tas atstāj uz organismu.
    Pēc teorijas, iespaids liels, efekts liels, viss ir ļoti skaidri un viegli saprotami, skatamies, kad mēness aust, skatamies, kad mēness dilst un attiecīgi no tā štaukā sejā vai arī neštaukā sejā.
    Pārdomas par tēmu un ēdienkarte )

    Šo dienu es mēģināšu noslēgt ar vieglu pastaigu. Es pieņemu, ka tas varētu nākt par labu. Kādu mazu aplīti apkārt kādam no parkiem.

    << Previous Day 2015/05/18
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba