Frigida, bļe...

« previous entry | next entry »
Aug. 30., 2012 | 06:37 pm
mood: popkorns
music: I, Ludicrous

Tvnet Sievietēm sadaļā šad tad var uziet brīnišķīgus rakstus. Šoreiz - sievietes orgasma ienaidnieki. Ņemot vērā autora apkopoto informāciju - 9/11, ka man neeksistē orgasms., turklāt tas nav iespējams arī lielākajai daļai man zināmo daiļā dzimuma pārstāvju. Kādas ir jūsu domas šajā jautājumā?
Tomēr, protams, raksta vislielākā vērtība slēpjas apstāklī, ka ar savām izsmeļošajām zināšanām sievietes orgasma jautājumos dalās lielpratēji - Dr.Vīrietis1 un Dr.Vīrietis2.

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {5}

from: [info]mirdzums
date: Aug. 30., 2012 - 08:52 pm
Link

Slinkums to rakstu lasīt. Īsti nezinu, ko domāt par orgasmu esamību vai neesamību. Nu jā, dažām orgasmi vispār nemēdz būt.
Tām, meitenēm, kuras man bija teikušas, ka orgasms viņām ir kaut kas nesasniedzams, ir to pārvarējušas vai "izārstējušas" (nezinu, kā pareizāk nosaukt). Tas ir diezgan pozitīvi. Viņām laikam palīdzēja iemīlēšanās vai biežāka mīlēšanās.
Viena draudzene bija teikusi, ka tad, kad viņai bija zem 25 gadiem, viņai orgasms bija varbūt tikai katrā piektajā vai desmitajā reizē. Tad ar laiku, kad viņa jau zināja, kas un kā uz viņu iedarbojas, un saprata, ka nav seksa laikā vispār ne par ko jādomā un jāsatraucas, orgasms vairs nebij tik reta parādība. Tobiš viņai tas bija katru dienu. Iespējams arī, ka viņa vienkārši atrada piemērotāku partneri.
Man kaut kas kaut kad teica, ka ļoti reti ir iespējami multiplie klitorālie orgasmi. Biežāki esot multiplie vaginālie. Man ir tieši otrādi. Varbūt man punkti nepareizi savienojušies.

Atbildēt


from: [info]mirdzums
date: Aug. 30., 2012 - 08:53 pm
Link

A kāpēc tevi šitas raksts ieinteresēja? tev nav orgasmu?

Atbildēt | Diskusija


metalpostcard

from: [info]metalpostcard
date: Aug. 30., 2012 - 09:21 pm
Link

Raksts ieinteresēja, jo likās smieklīgi vīriešu absolūtā kompetence sieviešu orgasma jautājumā.

Atbildēt | Iepriekšējais


Hedera helix L.

from: [info]hedera
date: Aug. 31., 2012 - 06:18 am
Link

"Ja kājās uzvilksi vilnas zeķītes" un "nēsāsi bumbierenes", tad orgasms gandrīz vai garantēts! :D

Atbildēt | Diskusija


metalpostcard

from: [info]metalpostcard
date: Aug. 31., 2012 - 08:28 am
Link

Vo, vo, es tieši par to :D

Atbildēt | Iepriekšējais