manas vecās, mīļotās ļaunās domas
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Tuesday, October 4th, 2005

    Time Event
    10:42a
    par ādu
    Absolūti gludā un bezspalvainā āda cilvēkam nodrošina krunkainas vecumdienas.
    11:31a
    par nodokļiem
    Tā kā es esmu grāmatvede, tad brīžiem starp deguna urbināšanu uztraucos par tādu lietu kā nodokļu samksa valstij. Aj, aj, aj, PVN laicigi jāaizskaita!!
    A šodien tā pasēdēju, paurbināju degunu un padomāju, a kas notiek ar to naudiņu -nodokļiem. Labi, soc. apdrošināšana - tas iet pensijām, māmiņu algām utt. Transportlīdzekļu nodeva/nodoklis- ceļu uzturēšanai. Iedzīvotāju ienākuma nodoklis - no tā it kā tiek uzturētas skolas un slimnīcas. A kur paliek PVN - katrs cilvēks taču maksā + 18% pie preces vērtības!! Kur paliek uzņēmumu ienākuma nodoklis?? Rodas iespaids, ka ministru algām, valsts soda maksājumiem, un vispār - izšķērdēts. A skolotāju algas - rodas no zila gaisa. Un policistu arī - no zila gaisa, un tāpēc visu laiku ir par maz.
    Nē, nu ja kaut kur kaut kā būtu parādīts, kā konkrētie nodokļi konktrēti sadalās pa konkrētām izmaksām, diez vai es to pētītu, bet vienlga, būtu kaut kāda tāda laba sajūta, ka viss ir kārtībā. Vai kaut kur/ kaut kā valsts informē savus pilsoņus par šādiem jautājumiem?
    12:22p
    par "Eleganci"
    Veikalā bija pazudusi tā grāmatiņa, bet nu atkal parādījusies. Pašai smieklīgi, bet tā grāmatiņa manu dzīvi ir diezgan pamatīgi iesaidojusi. Nu vismaz pirmās 100 lpp. Bet nu, ja jau es veselu nedēlu uztraucos par saviem alumīnija katliņiem...
    2:48p
    pelargonijas
    Pa vasaru uz balkona smuki saauga pelargonijas. Tagad auksts - jānes istabā, bet īsti nav kur likt. Varbūt kādam vajag?? Ziedi pildīti-rozā. Kādi divi- trīs ceri ira.
    Par velti.
    Ja vajadzēs pēc nedēļas, divām ar dod ziņu, citādi būs jāmet ārā, vai arī kaķis apēdīs.
    4:53p
    par ziņām
    Es nedrīkstu lasīt ziņas internetā un tā. Mani tiešām šausmīgi sāpina ziņas, piemēram, ka māte nogalina savu bērnu, un mēģina izdarīt pašnāvību pati. Un vēl mani šausmina tie komenti. Izkastrēt to sievieti, un tādā garā.
    Esmu nonākusi tik tālu, ka iečekoju www.ziedot.lv. Brrr. Tas taču nav normāli, ka gribu palīdzēt citiem, vai ne?

    << Previous Day 2005/10/04
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba