manas vecās, mīļotās ļaunās domas
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Tuesday, May 31st, 2005

    Time Event
    9:47a
    Vakar vienu humpalu skatlogā redzeeju savu sapņu vakarkleitu - ta bija aplīmēta ar makaroniem un auzu pārslām!! Un sasper mani jods, ja es kaut ko tādu sev tuvākajā laikā neuzražošu!!
    10:16a
    Būšu iedomīga un nemīlēšu "biezos" un "tūristus"!!
    Nu jā, sākās ar to, ka man tika uzdots jautājums, vai nevēlos pārdot savu mocīti. Un ne jau vienkārši kādam pārdot, bet gan pārdot, un tad mans mocīts nonāktu bārā, un būtu šī bāra centrālā dekorācija un tā (bla bla bla). Ja godīgi, es aizdomājos, jo, ja godīgi, ar to braukšanu taču man pašvaki, un diez vai šajā sezonā ar kas mainīsies. Un tas taču būtu kruta - mans mocīts - bārā. Un visi uz viņu skatītos un zinīgi bakstītu ar pirkstu un teiku: "OO, jā, kruta!!". Tikai baisi, nu baisi jau negribās šķirties!! Un tad es uzdevu vienu naivu jatājumu: "A kur tas barciks būs?". Nu, cik man izskaidroja, tad sapratu - Vecrīgā, Melngalvju laukumā. Nu johaidī, kas ta tur par normālu barciku var būt?? Taks tikai iestādījums priekš "biezajiem" un "tūristiem", un es pati tur nekad neiegriezīšos!! Da nūū, nafig!! Tad lai labāk stāv garāža!!
    2:16p
    grāmatas, kas domātas, lai mācītos
    Kāpēc pēdējā laikā man visas tās grāmatas, kas rakstītas un iespiestas, lai cilvēki mācītos, man liekas neloģiskas un haotiskas??
    Nu vot rakstīju kursa darbu (par gada pārskatiem). Bija daudz grāmatu, bet tikai divas atzinu par labām esam (nu tas vēl normāli). Un tās pašas, normālās, man nepatika. Nu neloģiski kaut kā tās tēmas izvietotas, kaut kā sadrupināti. Viena tabula te, nākošā nez kāpēc grāmatas beigās, teorija te, paskairdojumi kaut kur citur. Nu labi, kursa darbā visu sarakstīju kā pašai gribējās.
    Tagad lasu vienu citu grāmatu, nu nemaz nepar gada pārskatiem, un tas pats - man liekas, ka vietām tiek nevajadzīgi "lēkāts", un ka es būtu rakstījusi savādāk. Nu tieši tekstu izkārtojusi savādāk.

    << Previous Day 2005/05/31
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba