manas vecās, mīļotās ļaunās domas
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Wednesday, February 23rd, 2005

    Time Event
    11:46a
    Prieksaa divas briivdienas!!
    Sanjeemu drosmi un panjeemu briivdienas!! No darba!!
    Tagad izraudziisos sev graamatinjas laiisanai (daudz daudz, tik daudz, cik nemaz nevar divaas dienaas izlasiit. Ieveerosu savu iipaso dieetu (saldeejums un viins, un tikai), un lasiisu graamatas!! Ak jaa, panjemsu arii kaadu nedaudz profesionaalo literatuuru, bet to es nelasiisu. Lai staav blakaam sirdsapzinjas nomierinaasanai.
    Un veel es iztiiriisu visu maaju -izmazgaasu, izpucesu, notrausiisu putekljus. Un kaadaa briivaakaa briitinjaa pamaaciisos. Un, iepseejams, ka pataisiisu savu haltuurinju. Nu taa, mazliet.
    Nu jaa, iisteniibaa jau neko tik daudz es neizdariisu. Guleesu un lasiisu, par paareejo es jau sobriid saubos. Un neapnjemos!! Nekaadu soliijumu, pat ne sev!!

    Nekaadu soliijumu!!
    Vienkaarsi nemaaniit sevi. Un citus. Un pirmaam kaartaam sevi!!

    Apnjemsanaas tas ir labi. Apnjemsanaas, tas ir atspeeriena punkts. Apnjemsanaas - kas gan muusdienaas tai tic??

    Es sevi nepaziistu, es patiesaam nezinu, kaa reagjeesu katraa situaacijaa. Man pasai tas ir nsoleepums. Taapeec neko neapnjemsos, neko nesoliisu. Tagad ir tagad. Soliijums ir naakotne. Naakotnes nav. Un pagaatne vairs mums nepieder. Ir tagad.

    Nevajag postiit Tagad.
    Tagad es priecaajos par divaam briivdienaam!! :)))

    Manas kaajas ir koka kluci. Smagas un sagurusas. Labi, ka man ir seedosh darbs. Tomeer labi!! Bet vakar es nopirku graamatu second-hand veikalaa!! Pirmo reizi!!

    << Previous Day 2005/02/23
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba