manas vecās, mīļotās ļaunās domas
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, January 31st, 2005

    Time Event
    9:50a
    Biju Liepaajaa. Nu jaa Liepaaja... Bet par to es negribu staastiit.
    Es gribu pastaastiit par to, ka mani braalji un citi ljautinji - liidzbrauceeji gribeeja piedaliities taadaa atrakcijaa, kura, kaa veelaak noskaidrojaas saucaas: izraade "Aiz resteem". Par to mums pastaastiija viens vieteejais Liepaajnieks, ar kuru tiesi sajaa nedeeljaa bija iepazinies vecaakais braalis. Internetaa. Speeleejot kaut kaadu speeliiti.
    Nu luuk, siis Liepaajnieks teica, ka mums obligaati jaaiziet uz so cietumu, kuraa, samaksaajot attieciigu daudzumu latviesu naudinju, pret apmekleetaaju izturas "kaa pret ieslodziito 19.gs.beigaas., 20.gs. saakumaa". Un esot tiesaam briesmiigi. Un visiem maniem celjabiedriem sausmiigi sagribeejaas uz turieni.
    Tikai ne man!!
    Es sadomaajos, ka "kaa pret ieslodziito" sevii ietver arii fizisku vardarbiibu. Un taa buutu vardarbiiba konkreeti pret mani. Un tad so situaaciju nezkaapeec reduceeju uz "rausanu aiz matiem". Un man iestaajaas klusas sausmas.
    Peec kaadas pusstundas (kameer veel dzeeraam kafiju un pljaapaajaam) es sapratu, ka "rausana aiz matiem" man saistaas ar to vieniigo reizi, kad mani aiz matiem nedaudz pavalkaaja pa zemi, tb, cik sapratu, gribeeja izvarot. Un es sapratu, ka es tur tajaa atrakcijaa NEPIEDALIISOS!!
    Pie kam, veel pirms sito sapratu apziniigaa praata liimenii, mani nodarbinaaja jautaajums: ja mani reaali "rauj aiz matiem", tad es, saprotams, karpos pretii. Bet, ja es esmu samaksaajusi par to, ka mani "rauj aiz matiem", un es zinu, ka tas "nav pa iistam", - kaa jaaizturas saadaa situaacija?? Un ieslodziitie tacu nekarpas pretii!! Nee, paaraak baismiigi!!
    Vobsem, uz sito atrakciju es neparakstiisos, kameer man pa punktiem neizstaastiis, kaa tur tas viss notiek. Jo vispaar to maaju no iekspuses apskatiit gribas (no aarpuses - cietums reaali iespaidiigs).
    Un kaa man atlaida (gandriiz apraudaajos), kad piebraucot pie cietuma vaartiem izlasiijam uzrakstu, ka sii "atrakcija" tiek piedaavaata no 1.maija liidz 1.oktobrim!!
    3:06p
    http://www.satori.lv/?con=0004

    taada sajuuta, ka visi raksta, raksta, raksta...
    lasa nez ar??
    nu taadi duriki, kaa es??

    << Previous Day 2005/01/31
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba