manas vecās, mīļotās ļaunās domas
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, September 6th, 2004

    Time Event
    9:21a
    Pa triis briivaam dienaam...
    Aizbraukts uz mezu un izloznaatas 3 ubezisses (viena no taam riktiigi saspridzinaata).
    Izstaigaats pa molu.
    Ar baltmaizi pabarota mirstosa kaija.

    Aizstopeets liidz Talsiem.
    Izstaigaatas visas siis pilseetas bazniicas un kapseetas.
    Iefanots par "aleluja" muuziku.
    Uzkaapts pa izdrupusu kjiegjelju sienu 2 metru augstumaa.
    Iedzerts mazliets ruma.
    Paliists zem ielas asfalta.
    Atbraukts atpakalj maajaas.

    Kussh!!
    9:54a
    eertiibas labad sauksim TO par Dievu

    man vinjam buutu tik daudz jautaajumu
    un ne jau taadu - kas es esmu, kaapeec esmu naakusi sai pasaulee, vai cilveeka dziivei ir jeega, utt. Nee, nevajag man atbildes uz siem jautaajumiem, gan jau kad nomirsu, uzzinasu.

    Man vairaak gribas zinaat, Dievs, ko Tu man gribeeji iemaaciit sii peedeejaa pusgada/gada laikaa. Paraadiit, pastaastit. Es visam, ko Tu devi esmu izgaajusi cauri, ir nosleedzies kaads posms (nu, es domaaju, es to taa smuki un ar pasas izdomaatu rituaalu nosleegsu riitdien), un man tacu kaut kas bija jaaiemaacaas, jaasaprot?? Bet mani maac saubas, vai es esmu pienaaciigi apguvusi so pieredzi. Es veelarvien jautaaju, kaapeec taa bija, kaa bija?? Un es veelarvien jautaaju, ko man gribeet taalaak??

    Ja nezin, ko grib, var dabuut ljoti daudz ko, ko nemaz negrib.
    2:53p
    Hmm, ja teroristi izdomaatu kaut ko spridzinaat Latvijaa, tad noteikti izdomaatu, kaa jaaspridzina stacija, vai uniitis.
    Bet es ieteiktu paspridzinaat muusu veikalu. Diezgan liels, cilveeku diezgan daudz. Neviens nekad neko nezina. Uz signalizaaciju neviens nereagjee. Panikaa pirmais, ko es pati personiigi pirmo glaabtu drosi vien buutu papiira smalcinaataajs (a prikoljnaa stucka. :))) ), jo man neviens nekad nav teicis, kas konkreeti man buutu jaaglaabj (kaut kaadu instruktaazu pirms 3 gadiem izgaaju, bet tur bija runa vienkaarsi par to, cik mums ir izeju, viss.) Izpeetiiju evakuaacijas plaanus. Hmm, tie gan ir tiiri logjiski. Bet tomeer, drosaak es justos, ja arii uz sienaam, kaa praamjos, buutu saziimeetas bultinjas, uz kuru pusi jaaskrien.

    A nez, kaa ir ar taam automaatiskajaam durviim, kas pasas veras valjaa un ciet?? Ja notiek panika + veel ir atsleegusies elektriiba, vai cilveeki gadiijumaa vienkarsi neizskiist pret durviim, kas ir noblekjeesuaas??
    3:00p
    hi hi hi, meiteniite pusplika pa futbola laikumu paskraidiijusi. Mjaa, es gan jauniibaa taa neizklaideejos. :)))
    4:35p
    man sodien bikses nelabi smird. blee

    << Previous Day 2004/09/06
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba