manas vecās, mīļotās ļaunās domas
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, August 12th, 2004

    Time Event
    8:40a
    Ha, es esmu redzeejusi visiistaako zombiju!!
    Cilveeks jau krietnu laicinju peec visiem dokumentiem skaitaas miris, bet iisteniibaa - njifiga!!
    8:43a
    Jautaaju mammai, cik veca mana braalja meita. Mamma saka, ka gadinjs un 10 meenesi. Es jautaaju, cik burtus vinja zin. Mamma saka, ka "a" un "b". Siikais pats to visu klausaas un ljoti nopietni piebilst: "lakstiit!"
    8:46a
    Vecaimammai vaardadiena. Manas mazaas maasas izcepusas tortiiti. Sanaakam visi maajaas, liekam torti uz galda. Siikaa braalja meitinja ljoti lietiski kjeras pie naza un saka: " Naziitis!! Griezt!"
    8:47a
    Filma "Resident evil".
    Beigaas pats briesmiigaakais briesums izraadiijaas ugunsnedrosh un viegli uzliesmojosh. Ko tik taa geenu inzineerija nespeej!!
    8:50a
    esmu nodziivojusi diezgan palielu gadu skaitu bet veel ne reizi neesmu redzeejusi kriitosu zvaigzni!
    8:52a
    ...un pie maajas nelielu zemes plekjiiti. Nekaadu tomaatu, nekaadu gurkju!! Tas nebuutu daarzs, tas buutu parks. Tikai tumsi sarkanas rozes un tuujas. Un neliels diikjiitis aplikts ar akmenjiem, un visapkaart noaudzis ar leknu, garu zaali!! Un viena vieniiga tacinja liidz tam, prosta izdziita ar gazonakasilku!!
    10:32a
    Gaveejot (nevis badojoties, bet gaveejot!) cilveeks atsakaas no saviem speekiem un visa, kam vareetu pieliimeet vaardinju "mateerija" un ljauj ienaakt sevii... (nu nosauciet TO katrs peec savas gaumes).
    2:54p
    pasaulee tacu veel muusdienaas ir gana daudz vietu, kur spogulis nav ikdiena. Un cilveeku, kas tajaa regulaari neskataas (riitos, toletees, liftos, skatlogos, vakaros).

    Varbuut pie visa ir vainiigs spoguls??

    << Previous Day 2004/08/12
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba