manas vecās, mīļotās ļaunās domas
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Wednesday, August 11th, 2004

    Time Event
    2:12p
    Reiz sensenos laikos mena bija noleemusi nobadoties liidz naavei!! Vinja iztureeja veselas divas dienas!!
    2:13p
    Vakar vakaraa klausiijos Kristiigo Radio.

    Jo vairaak klausiijos, kaa man censas iestaastiit, ka man jaatic tam, ka Jeezus mirstot pie krusta atbriivojis mani no greekiem, jo mazaak es tam saaku ticeet!! Kaa es varu ticeet tam, ko nesaprotu!!?? un kas nav mans personiiskais paardziivojums!!?? VINJI grib, lai es daru otraadaak - caur ticiibu nonaaku pie personiskaa paardziivojuma (un varbuut pat izpratnes, bet nee, taa jau nav obligaata!!).

    Nu nu!!
    2:18p
    Reiz sensenos laikos mena bija izdomaajusi kluut par vegjetaarieti. Vinja neticeeja tam, ka tas ir ljoti veseliigi un pareizi, vinjai bija pilniigi vienalga, cik govju vai cuuku pa gadu vinja apeed. Vinja bija izdomaajusi taa - neediis galju tik ilgi kameer nebuus nokaaavusi savu pirmo lopinju!! (nu kaut vai vistu!!) Un taa kaa pie kausanas tik viegli vinja nevareeaj tikt, tad kaadu pusgadu galju arii needa.
    Un tad vinja aizgaaja uz zivju paviljonu un paskatiijaas uz dziivajaam karpaam. Jaa, kaadu karpu vinja vareetu nogalinaat. Varbuut pat vinja to izdariitu, ja vin eestu karpas. Bet karpas vinaji negarsoja. Blee, upes zivis vinjai vispaar negarso. Asaku par daudz!! Bet taa...
    Un vinjai aizgaaja un nopirka belasu un vairs nebija vegjetaariete.
    2:30p
    Reiz sensenos laikos mena dziivoja kopaa ar vienu puiku. Tb, vinji vienkaarsi kopaa iireeja kaut kaadas dziivojamaas telpas. Nu, lai vieglaak samaksaat.
    Mena's vecmaaminja intereseejaas: "Un jus kopaa arii guljat!"
    Mena: "Nee!"
    Mena's vecmaaminja izbriiniijaas: "Kaa taa!!??"
    Mena: "Nu vienkaarsi!!"
    Mena's vecmaaminja kjeeraas pie audzinaasanas: "Vajag vajag paguleet!! Es savaa jauniibaa kopaa nedziivoju i ta paguleeju!! A juus dziivojat kopaa, i neguljat!! Taa nevar, taa nevar!"
    Mena: (smejaas).
    2:37p
    Reiz sensenos laikos mena bija izleemusi uzcept pankuukas. Visu sadariija kaa pieklaajas, lai process skaisti jauki notiktos, salika pankuukas uz pannas un pati izgaaja no virtuves. Un aizmirsa par pankuukaam.
    Peec laicinja naakot uz virtuvi vinja ierudziija skaistus ugunjus, kas dejoja ap pannu.
    Hmm...
    Vinja aizgaaja un pasauca mazo braali. Tas ienaaca virtuvee, nopurpinaaja: "Nav nekaadi Ziemassveetki!!" un nogrieza gaazi zem pannas. Tad vinji abi atveera logu un seedeeja un gaidiija, liidz panna beidz degt un smeejaas un runaajaas par pankuukaam...
    2:45p
    Bet tacu logjiski padomaajot taa ir - ja cilveeks nomirst ar tuksu zarnu traktu, puusanas procesi liikjim notiek leenaak, nekaa tad, ja tur viss ir paarbaazts. Jo kas tad pirmais saak bojaaties ja ne visa taa samaltaa bariiba!!??

    << Previous Day 2004/08/11
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba