melnabilde


Post a comment

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
lai atkārtoti nesaņemtu komentāru par to, ka mans blogs tiek papildināts nepieklājīgi reti, tagad, pilnīgā piekusumā un miega badā, darīšu to, kas jādara.
man iet labi. vakarnakt pie kodeksa manu prieku papildināja ne tikai psihošana pie skatuves, bet arī bankas kontā ieskaitītie x lati. es pamodos no rīta, atvēru telti, uzsmaidīju saulei un nodomāju - vasara, te nu tu man sācies! uz emocionālas nots esmu šķīrusies no darbavietas un esmu atgriezusies jelgavas ierastajā ritmā, kurš turpināsies tikai tuvākās 2 nedēļas. tam visam sekos mana jaunā apmaiņa, kurai, starp citu, ir fantastiski laba un interesanta programma. dziļi sirsniņā man krem tas, ka braukšu ar sabiedrisko autobusu un vilcienu, kas kopā varētu sastādīt pusotras diennakts intervālu, taču ticu, ka tas viss vainagosies ar interesantām 10 dienām jauku cilvēku kompānijā. jā, tas laikam ir tas svarīgākais. nezinu, kuri svētie to nolems, bet, lūdzu, dodiet man šajā laikā patīkamus cilvēkus visapkārt! hehe
zvērā bija forši! jā, tā tas bija! parasti es neiefanoju par netīreļiem, dzērājiem, pankiem un metālistiem, taču tur nu patiešām viņi visi ir mani brāļi un māsas. haha! ar manu dārgo māsu izklaidēties arī bija tāda medusmaize! ka es jums saku! mēs laikam patiešām esam ārkārtīgi līdzīgas, jo mūsu vēlmes un vajadzības vienmēr sakrīt. piemēram, man vajadzēja nosvinēt sava darba beigas, un arī viņai vajadzēja nosvinēt mana darba beigas. diezgan loģiski, jo kurš gan cits man palīdzēs tērēt manus ienākumus? paldies renātei
bet, ja godīgi, es naudu netērēšu. netaupīšu arī studijām vai manai mašīnai, vai mājai jūras kāpu zonā, taču es esmu nolēmusi ceļot, ceļot un ceļot! tas tāds ieteikums arī visiem jums - apceļošana ir lielākā vērtība, kurā var ieguldīt naudu. un tur nu nedrīkst skopoties!
man ir prieciņš, ka tikko pārrados mājās no pļāpāšanas ar kristapu. nebiju iedomājusies, ka viņš tomēr varētu tā pietrūkt. dīvaini, un tagad vēl tā viņa dānija. esmu neizsakāmi priecīga par visām viņa veiksmēt,taču dzīvot tik tālu no visiem mums. nu da, grūti būs, tā tas būs,jā!
dzirdu:
novaja volna,hah
* * *

Read Comments

* * *

Reply to this entry:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: