01 January 2010 @ 02:56 pm
kā es sagaidīju jauno mincīš gadu?  
mans jaunais gads pagāja fantastisku dūdu pavadībām! mīlu savas meitenes! un iespējams tieši tāpēc man visa šī svinēšanās lieta tik ļoti patika.

sākām svinības pie evas. kur bik padzērām šampi un atcerējāmies tādas lietas kā - labākais/sliktākais skūpsts, lielākā gada vilšanās, gada prieks utt.

ap 8-9 devāmies rīgas virzienā. kur mūs sagaidīja milzīgs šoks, atklājot ka rīgas rimī plaukti ir pilnībā atbrīvot no šamapanieša pudelēm.
paņēmām mūsu gada simbolu - alu - un devāmies uz mangaļsalu.

stundu mirstot autobusā, beidzot nonācām mūsu galapunktā! ietināmies pledos, guļammaisos un gaidījām, kad nu pienāks īstais laiks kliegt -cuatro, tres, dos, UNO! un nu jā. sagaidījām. nodejojām mūsu prieka deju. un pamanot bik tālāk ugunskuru, devāmies sapazīties ar šīs ugunskura īpašniekiem.

nonācām pie ugunskura. tur mūsu ļoti jauki cilvēki pacienāja ar šampanieti, jo jā, mūsējais jau bija izdzerts jelgavā. ekh. parunājām. padzērām. pasildījāmies. un devāmies atpakaļ vecrīgas virzienā.

pēc kkāda mistiska ceļā pavadīta laika, nonācām pie mildas, un izlēmām doties p17 virzienā.

esam p17. pačilojam. spēlējam akmens- šķēres- papīrīts ar patiesība vai risks elementiem. un tā kā es atkal biju vienīgā,kas ņēma risku, nonācu situācijās, kur man bija jādejo klēpja deja un jānobučo man kkāda absolūti nezināma dūda. tā meitene bik samulsa, un pēc manu dūdu teiktā, esot izskatījies,ka viņa nopietni domā, ka es piecērtu. haha. bet nu neko. vismaz saderot ar kkādu lielu, baltu vīrieti vinnēju 2 dzērienus [sun] ;D

tā kā jā. šī gada jaunais gads bija vnk SUPER!!!!!
 
 
( Post a new comment )
ANNA + АИИА[info]nenoteiksme on January 3rd, 2010 - 04:34 am
ciao! :P

laikam bijām tai pašā Rimī, jo arī bija tas gods redzēt tukšumus.
Un jā, ny tika iesvētīts Vecāķos, lai gan arī bija doma par Mangaļiem. [a Vecāķi mīļāki]
(Reply) (Link)