Maijux - Spaaaare! :)))) [entries|archive|friends|userinfo]
Maijux

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Spaaaare! :)))) [Sep. 25th, 2004|06:17 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Nju bijaam atkal Spaaree... Tautas kontrole - mamma - kontroleeja naakoshajaa riitaa peec tusinja, bez moraales arii neiztiku - atceries, kur ir tavas maajas! Neaizmirsti! - taa teevs. Miilji, ka par tevi ruupeejas! :)

Bet patiesiibaa bija ljooti jautri, iztuseejaam, satuseejaam utt. Lai gan... saakumaa, saakumaa likaas pavisam citaadaak! Gandriiz kaa Spriidiitis teica: No vienas puses izskataas taa, bet no otras puses pavisam savaadaak! :)
Brauciens no Ventspils un Spaari bija baismiigs, plkst.20.00 vakaraa veel iisti nebija skaidrs vai jaaizklaaj turpat pie Popes guljammaiss un jaasaak atgainjaaties no odiem, kas bija saakushi saost svaigas bariibas smaku. :)
Bet kur gadiijaas kur ne, pirms autobusa nostopeeshanas, apstaajaas arii kaads jauks kungs, kursh muus tomeer gaadiigi, gandriiz kaa par saviem beerniem ruupeejoties, nogaadaaja Spaaree.
Spaaree kaa jau Spaaree - mazaa miestaa piektdienas vakaraa - tumshs, auksts un kluss. Pirmo satiku savu braaljuku! Shamais paliidzeeja nokljuut maajaas ar sausaam kaajaam - aizveda ar mashiinu. Peec tam meegjinaaja noorganizeet tusinju, jo izraadaas ar tik daudziem komunikaaciju liidzekljiem kaa chats, e-pasts, SMS, sarunaam pa telefonu utt. var iebraukt auzaas un izraadiities, ka gaidiija muus tikai naakoshajaa vakaraa! Nu ko - ieradaamies mees 4 meichas tiehsi uz vecpuishu balliiti. Lai gan no toposhaa viira ne zinjas, ne minjas! Labi, shis pasaakums izgaazaas... Nu ko - naakoshais solis! Samekleet kaadu jauku cilveeku barinju un patuseet pa lapeni ezera krastaa... bet aaraa ir auksts un veejains... Nu ko - izraadaas mums nezinot uzradaas 2 mashiinas un 2 ljooti godpraatiigi shoferiishi, kas muus aizveda uz Pastendi, kur baaraa Diiva (taa nebuut nav reklaama) mees pamazaam iesaakaam tusset! Ak, jaa - aizmirsu par brauciena meerkji - braucaam mees ciemos pie veseliem 5 jubilaariem! Taatad mees sasveicaam 1 no atrastajiem jubilaariem, veel viens uzradaas veelaak, bet taa kaa daavana bija taada, kuru var daliit arii uzdaavinaatu, tad taa arii dariijaam. Un tad jau jautriiba sita aukstu vilni! PAr to, kas tur notika, lai paliek muusu un nevis juusu zinjaa... pachuksteeshu ka bildes ir ljooti izdevushaas un jautras, taapat kaads/-a par vinjaam nosarkst... Bet sarkstot jau tikai mees paraadam, ka veel neesam pavisam samaitaajushies! :)
nu taa, maajaas mees nokljuvaam ar muusu gaadiigajiem shoferiishiem, kam bija ne mazaak jautri kaa mums, kas bija lietojushi graadiigo! :)
Guleejam mees 2+2 stundas, jo regulaari kaadam vajadzeeja kaut kur iet un mazajaa istabinjaa 7 cilveekiem bija sameeraa shauri!
Guleet iegaajaam taatad 4 nakti,bet muus jau pa logu modinaaja 2 puishi!
nu un tad es atbraucu ar kaadu forshu kundzi un puisi maajaas, patiesiibaa mees visas triis! Un aatri ar vienu mashiinu stopojot nokljuvaam Ventspilii, taa laikam bija kompensaacija par vakardienu. :)

Labi un tagad laikam buus jaaiet slimot ar ledus slimiibu, t.i., slidot! :)
Lai jums jauka nedeelja un varu ieteikt, saakat tuseet jau piektdienaa, tad nedeeljas nogale liksies garaaka! :)
Veiksmiites!
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]aivina
Date:September 25th, 2004 - 08:08 pm
(Link)
Maijuk, mees tachu tur veel atgrieziisimies???
Ak jaa, Mikus jau man nemaz beigas negribeej laist uz Talsiem, teic, ka jaapaliekot uz pirti :)))