Maijux - Sāpiniet mani! [entries|archive|friends|userinfo]
Maijux

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Sāpiniet mani! [Feb. 4th, 2004|11:18 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
"...tu esi jaux cilvēks, tu esi labs cilvēks... es negribu tevi sāpināt... tu esi labs draugs..."

nu kur es lai lieku šitādus vārdus??? sāpiniet! ļaujiet lai man sāp... varbūt es tiešām to vēlos... bet nekad nežēlojiet mani tad, kad es pati lūdzu, lai mani sāpina! :} nju ja... izklausās pēc mazohistes, bet man ir apriebies, ka man tā saka... es esmu cilvēks, kurš vēlas izjust visas sajūtas, ne tikai labus vārdus, cieņu, dažkārt mīlestību... kā lai es izjūtu sāpes, ja man to neļauj, kā lai es atsakos no tā, ko es nepazīstu... nevar dzīvot pilnvērtīgu dzīvi, ja kaut kā nav! kapēc mana jaukuma un mīļuma dēļ mani tur tādā kā siltumnīcā, kur es likšos, kad mani sāpinās... vai tiešām es esmu kāda ārzemju puķe, kura ir vārīga un rūpīgi kopjama? manuprāt, esmu visparastākā lauku puķe, kurai pat pavasra salnas liekas tā nekas... super! nu tad... nekādas žēlošanas!

mūžigi smaidošā :D
linkpost comment

Comments:
From:[info]persefone
Date:February 4th, 2004 - 03:07 pm
(Link)
cilvēkus stiprus padara ciešanas un dažādi pārbaudījumi, kā arī sāpes un pieredze... mani brīžiem ļoti kaitina tie, kas cenšas it kā 'pasargāt' no nepatīkamā, jo dzīve ir kā roze - ir gan skaistais, aromātiskais zieds, gan arī ērkšķi...
[User Picture]
From:[info]medus_un_piens
Date:February 4th, 2004 - 03:59 pm

nu ja...

(Link)
diemžēl tas laikam ir vecāku instinkts... visu laiku kādu sargāt...
bet es gribu izjust! es gribu sajust to nejauko, lai varētu priecāties par tiem vārdiem, tu esi jauks cilvēks! ļauj man to... ļaujiet!

:)
From:(Anonymous)
Date:February 7th, 2004 - 01:25 pm

Re: nu ja...

(Link)
:)

Skaisti ... :)