|
[Jan. 19th, 2007|01:07 am] |
sagribējās iezdert vīnu. Un pie vīna prasījās siers. Atradu ledusskapī Saint Agur (originaly from france). un ko iedomaajieties vīns garšo ārprātīgi tāpat kā siers:(( (siers pūdētais, vīns čīles cabernet). Atsevišķi katrs pats par sevi ir lieliski –gan vīns, gan siers. Tad atcerējos, ka ledusskapī ir vēl viens siers – boursaulet (Fromage å påte molle double crēme (piedodiet par parezrakstību) – mīkstais siers, kas ar nu jau ir ieguvis smuku pūkainu pēlējuma kārtu). Ideāla kombinācija – vīns kļust neticami salds, bet siers saglabā tikai savu maigo sajūtu. Abas asās malas noēdās kā nebijušas, pretstatā tam kā bija ar saint agur, kur abas asās garšas – gan siera, gan vīna vienojās kopējā dziesmā radot ārprātīgu disonansi (neļaujot pat nojaust par kādu nez maigumu). Es tiešām apskaužu frančus, kas momentā var pateikt, ka tas vīns ar šito ēdienu kopā neiet vai iet, neatkarīgi no tā vai viņš (francūzis, kas vīnu ir iezīdis no mātes krūts kopā ar pienu) dzer vīnu vai nē! man līdz tam vēl augt un augt. bet, kad atklāju šādas kombinācijas prieks patiesi ir neviltots, jo tas ir mans |
|
|
Comments: |
Agdams vienmēr iet kopā ar kausēto sieru "Dzintars".
Nav nekādas vilšanās. Ja ir daudz naudas, Agdama vietā var ņemt Kagoru.
tas, ka man nenāk miegs, nenozīmē, ka gribu noindēties
kā var secināt no gadījuma, kad sieviete nomira konkursā par to, kurš izdzers vairāk ūdens, nāve slēpjas nevis vielā (indē), bet tās daudzumā. | |