Zane ([info]mazaa_maasa) wrote on September 7th, 2017 at 07:28 pm
747. Galīgi nav plakana pilsēta
Un zirnekļi ir visur - uz zemes un krūmos, luksaforos, divriteņos, uz reklāmu stendiem, mājās, eksperimentālajos pētniecības projektos..
Fuj!
2,5 nedēļas: padzīvoju treilerparkā, nomainīju dzīvesvietu,atkārtoju kā ir dzīvot nevienatnē, pastaigāju pa pilsētu, apmeklēju TEDx pasākumu, izkrāsoju ielas flīzi, pakāpu pa sienām, nopirku divriteni (un jau salauzu), kopīgi gatavoju ēst "Tautas virtuvē", apmeklēju lekcijas un laboratorijas, atradu spēļu veikalu, iemēģināju vietējo austrumu virtuvi, iemācījos dažus vārdus dāniski, papaijāju briedīšus, izmirku ceļā uz un no IKEA, nogāju pa Bezgalības tiltu, novilku kažoku/ādu caunai, lēnām adaptējos cita līmeņa komunikācijai ar pasniedzējiem, internacionāli padzēros, cenšos tikt vaļā no LV darbiem, vēlvienam varētu pieķerties, ļoti daudz patstāvīgā sagatavošanās darba un uzreiz jau pirmajās nedēļās, neapmeklēju vēl kaudzi starptautiskajiem studentiem un iedzīvotājiem paredzēto pasākumu, plānoju kā dažus vēl paspēt apmeklēt, lēnām bankrotēju..
Mašīnu maz, bet divriteņu nejēgā daudz.
Universitātes telpas un bibliotēka veras ciet ap 16:00..18:00. Vienīgā vieta kur palikt ilgāk centrā pastrādāt pie kompja ir Studentu māja, kur bārs ir vaļā līdz 2iem naktī. Vai arī ja ir piekļuves karte vai kods vai atslēgas citām telpām.
Pietrūkst 24/7 pieeja telpām un tīras ielas.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.