Zane ([info]mazaa_maasa) wrote on February 26th, 2017 at 07:37 pm
730. Sarcasm is my friend
5dienās mācību process beigsies ar laboratorijas darbiem. Savā ziņā labi - darīsim praktiski [vismaz daļēji] to, par ko vislaik tik tiek runāts lekcijās. Pirmais bija diezgan jauki un relaksējoši, tikai žēl, ka ievilkās līdz pus8iem vakarā (kad paredzēts līdz 6iem..), bet tā kā man patīk laboratorijā darboties un nekas nav jāaizpilda un jāraksta, un jānodod, tad jau vispār bērnu spēlītes. Tikai viens tāds kursabiedrs, kas baigi gudrais un baigi grib izcelties, un mani tas nokaitināja līdz snapoju. Un bija tika laba sajūta :D

Nolēmu, ka jānomaina istabā grīda. Sāku izkrāmēt lielo skapi, lai var pārbīdīt. Atradu 2 spoguļus, ko man vairāk nevajag (ja kāds vēlas pieteikties - droši). Revidējot mantas atradu vēl lietas, ko varētu kādam atdot. Žēl, ka LV nav populāri garage sale.

Paklausījos vienu radio raidījumu, kur uzaicinātie viesi teorētiski diskutēja par studentu idejām.
Teorētiski tādēļ, ka praktiski runāja ne pa tēmu. Like WTF??? Studenti aiziet ar savām idejām par vietējo "Nokia", bet tā vietā, lai saņemtu atsaucību, strukturizētu izvērtējumu, pamatotu kritiku un varbūt kādu padomu kā labāk realizēt, dabū kaut kādas stulbas diskusijas par gaisa un vietējo talantu pārdošanu, visas pasaules robotizēšanu, valsts pabarošanu un citām nesaistītām lietām.
Neesmu ekonomists un politiķis, bet tak loģiski, ka nevar visa valsts nodarboties ar vienu un to pašu; loģiski, ka tās idejas būs atsevišķu uzņēmumu veiksmes stāsti, bet tāpēc jau tā ir panākumu ATSLĒGA (lai pievērstu valstij uzmanību un piesaistītu ārzemju investīcijas), nevis f-kin BULDOZERS!!
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.