saldie kartupeļi
burkāni
oranžā paprika
[nākamreiz var paprovēt vēl brokoļus, puķkāpostus u.c. parastos dārzeņus]
āboli
sviests
sāls
cukurs
[citronskābe?]
Nomizojam, kas mizojams, sagriežam, kas un kā griežams. Ņemam nepiedegošu pasākumu [pannu, wok, katliņu, ..], izkausējam sviestu, uzmetam sagrieztus burkānus un s.kartupeļus, apcepam, pa ceļam apkaisām ar sāli un cukuru [vajag arī citronskābi iespējams], piemetam klāt sagrieztu papriku un ābolus un sautējam [ja liekas, ka pa sausu un piedegs, var pieliet bik ūdeni] uz lēnas uguntiņas, kamēr gatavs [šis gan ir relatīvs jēdziens].
Garšo savdabīgi, diezgan saldi, bet man patīk :)
Var taisīt vēl.
headphones on, world off - Post a comment
Zane (mazaa_maasa) wrote on August 22nd, 2013 at 03:02 pm
456. Karotīns