Zane ([info]mazaa_maasa) wrote on August 22nd, 2013 at 03:02 pm
456. Karotīns
saldie kartupeļi
burkāni
oranžā paprika
[nākamreiz var paprovēt vēl brokoļus, puķkāpostus u.c. parastos dārzeņus]
āboli
sviests
sāls
cukurs
[citronskābe?]


Nomizojam, kas mizojams, sagriežam, kas un kā griežams. Ņemam nepiedegošu pasākumu [pannu, wok, katliņu, ..], izkausējam sviestu, uzmetam sagrieztus burkānus un s.kartupeļus, apcepam, pa ceļam apkaisām ar sāli un cukuru [vajag arī citronskābi iespējams], piemetam klāt sagrieztu papriku un ābolus un sautējam [ja liekas, ka pa sausu un piedegs, var pieliet bik ūdeni] uz lēnas uguntiņas, kamēr gatavs [šis gan ir relatīvs jēdziens].


Garšo savdabīgi, diezgan saldi, bet man patīk :)
Var taisīt vēl.
Tags:
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.